Ξεπέρασε σε ομορφιά τη μητέρα της! Η Κάια Γκέρμπερ με Celine σύνολο στις Κάννες - Ο ορισμός του topmodel! (φωτό)

Με ντίσκο διάθεση

Η Kaia Gerber μπορεί να μην έχει περάσει στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών (τουλάχιστον όχι ακόμα), αλλά το μοντέλο βρίσκεται στην πόλη και κάνει συγκλονιστικές εμφανίσεις. Τη Δευτέρα, η Gerber πήγε σε ένα δείπνο που παρέθεσε ο Hedi Slimane για τη Celine, με ντίσκο look θα λέγαμε της δεκαετίας του '70.

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο Hotel du Cap-Eden-Roc, λίγα μόλις μίλια πιο κάτω από τον χώρο του φεστιβάλ όπου πραγματοποιούνταν την ίδια ώρα η πρεμιέρα του The Idol . Για την εκδήλωση της Celine, η Gerber φόρεσε ένα φόρεμα από τη συλλογή του brand για το χειμώνα του 2023, ένα ασημί κομμάτι με παγιέτες, εμπνευσμένο από ντίσκο, με χαμηλή λαιμόκοψη και μπούστο. Η πανέμορφη Κάια Γκέρμπερ, η κόρη της Σίντι Κρόφορντ που ξεπερνάει τη μαμά της σε ομορφιά, διαμόρφωσε το φόρεμα πολύ παρόμοιο με αυτό που παρουσιάστηκε αρχικά στην πασαρέλα τον Δεκέμβριο, με ένα λευκό γούνινο σακάκι και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Celine.

 

 

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, η Gerber ήταν μαζί με άλλους ειδικούς καλεσμένους, όπως η Lisa του Blackpink, η Kim Taehyung των BTS (γνωστή ως V), ο Joe Alwyn και η σταρ του Elvis Olivia DeJonge. Όπως και η Gerber, έτσι και αυτοί επέλεξαν παγιέτες για την εκδήλωση.

Πέρυσι, η Γκέρμπερ έκανε το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ των Καννών, παρακολουθώντας την πρεμιέρα του Έλβις για να υποστηρίξει τον φίλο της, Όστιν Μπάτλερ. Φυσικά, το μοντέλο φόρεσε Celine για τη μεγάλη στιγμή, περπατώντας στο κόκκινο χαλί με ένα κομψό κόκκινο φόρεμα με τραβηγμένα τα μαλλιά της σε ένα updo.

Η εμφάνιση της Kaia Gerber στις Κάννες που θύμισε την εμβληματική μητέρα της

Διαβάστε ακόμη: Απλά υπέροχη: Η Kaia Gerber με δαμασκηνί, μάξι φούστα & διάφανο κορμάκι- Ολόιδια η μαμά της Cindy Crawford στα 90ς (φωτό)

Δεν είναι σαφές εάν η Gerber θα φτάσει στους χώρους του φεστιβάλ πριν τελειώσει η εβδομάδα και αν θα περπατήσει ξανά στο κόκκινο χαλί. Ο Μπάτλερ δεν έχει κάποια ταινία που να κάνει πρεμιέρα φέτος. Φυσικά, φαίνεται ότι τα μοντέλα είναι πάντα ευπρόσδεκτα στις Κάννες, οπότε ελπίζουμε ότι θα έχουμε τουλάχιστον μια ακόμη στιγμή Gerber τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ