Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα - ''Φοβάμαι.....'' (βίντεο)

Τι συνέβη; 

Έντονα συναισθηματικά φορτισμένη εμφανίστηκε σήμερα στον «αέρα» της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου. 

H παρουσιάστρια,  έβαλε τα κλάματα, με τους συνεργάτες της να προσπαθούν να την ηρεμήσουν. 

Συγκεκριμένα, επιστρέφοντας από τις διαφημίσεις στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα», δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την πίεση που εμφανώς ένιωθε και ξέσπασε σε κλάματα.

Όπως εξήγησε η ίδια, ζαλίστηκε και ένιωσε ανακατωσούρα, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει πιεστεί επαγγελματικά, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Απλά ζαλίστηκα. Συγγνώμη, δεν αισθάνθηκα πολύ καλά, ήθελα να φύγω αλλά εντάξει. Μου ήρθε μια ανακατωσούρα. Έχω πιεστεί λίγο αυτές τις μέρες επαγγελματικά. Φοβάμαι μην πάθουμε τίποτα στο τέλος στην υγεία από τη δουλειά. Πάμε σε κάτι διαφορετικό παιδιά, βοηθήστε με λίγο. Και λίγο χαρτάκι φέρτε μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Στη συνέχεια, η ίδια αποχώρησε για λίγο από το πλατό της εκπομπής, για να επανέλθει μερικά λεπτά αργότερα.

Σημειώνεται πως τις τελευταίες ημέρες στη «Super Κατερίνα» έχουν υπάρξει αρκετές εντάσεις on air με αποκορύφωμα τον χθεσινό της τσακωμό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Δείτε επίσης: Καινούργιου - Μικρούτσικος: Μεγάλη ένταση μεταξύ τους on air - «Που ξέρεις εσύ τι είμαι;»

Με αφορμή την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε ένα σχόλιο για τον τηλεοπτικό χρόνο και το πώς διαχειρίστηκαν οι εκπομπές τα πολιτικά πρόσωπα κατά την προεκλογική περίοδο.

Αμέσως η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε, καθώς θεώρησε ότι ο συνεργάτης της αναφέρεται στην εκπομπή της και η ένταση χτύπησε «κόκκινο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ