Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στη Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - Έβαλε το πολύχρωμο μπικίνι της & πόζαρε ανέμελη (φωτό)

Μύρισε καλοκαίρι!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Μύκονο και παρέδωσε για άλλη μια φορά μαθήματα στιλ φορώντας ένα από τα πιο wanted μαγιό του καλοκαιριού.

 

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και δεν παραλείπει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε ένα μαγιό με χρωματιστές ρίγες που διακόπτονται από άλλες ρίγες, ένα θηλυκό σετ σε τριγωνικό σχήμα με λεπτά δεσίματα, που αποτελεί τάση για το φετινό καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την επανασύνδεση με τον Καραβασάνη: «Έχουμε υπάρξει παντρεμένοι, είμαστε διαζευγμένοι & τώρα σε σχέση»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με πολύχρωμο μπικίνι

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με πολύχρωμο μπικίνι

Είναι fun και σέξι, κομψό και  «μυρίζει» παραλία. Απολαμβάνει την ανεμελιά του νησιού και ποζάρει δίπλα σε μια δροσερή πισίνα.

Όπως ήταν επόμενο, η ανάρτησή της συγκέντρωσε βροχή από likes και τα σχόλια πήραν φωτιά για αυτήν την πιο αποκαλυπτική πλευρά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ