Μαίρη Συνατσάκη: Έκανε τατουάζ το όνομα της κορούλας της - Δείτε την ιδιαίτερη "γραμματοσειρά" που επέλεξε (φωτό)

Με αφορμή τους 6 μήνες ζωής της μικρούλας...

Με αφορμή ότι σήμερα η Ολίβια έκλεισε έξι μήνες ζωής, η Μαίρη Συνατσάκη μας έδειξε για πρώτη φορά το νέο τατουάζ που έκανε στο μπράτσο της με το όνομα της μικρής της...

«6 μήνες Ολίβια και για πάντα…ναι, η γραμματοσειρά είναι γάτες. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι ….από ΟΛΕΣ τις γραμμές που έχεις τραβήξει πάνω μου, σε ευχαριστώ» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαίρη Συνατσάκη και ξεχωρίζει το νέο τατουάζ της το οποίο γραφεί «Ολίβια» με γράμματα από πατούσες γάτας!

Διαβάστε ακόμη: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα "Χρόνια πολλά" της νονάς αγκαλιά με τη βαφτιστήρα της - Δείτε την τρυφερή φωτογραφία

Να σας θυμίσουμε ότι είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή της: «Είμαι μια γυναίκα που δεν μπορώ να αυτοπροσδιοριστώ ούτε με το πως ένιωθα πριν γεννήσω, ούτε και με τον όρο μαμά ακόμα. Πριν γίνω μαμά μου έλεγαν για το συναίσθημα του έρωτα που παθαίνεις με το παιδί και τους έλεγα ‘’αυτά είναι υπερβολές’’».

Διαβάστε ακόμη: Μαίρη Συνατσάκη: "Αυτοκόλλητες" μαμά και κόρη - Μαζί στο σπίτι, μαζί και στα γυρίσματα! (φωτό)

Και για τον Ίαν είχε πει: «Είναι πολύ βοηθητικός με το μωρό και κάνει τα πάντα. Η σκέψη της μητρότητας ήρθε μαζί με τον Ιαν. Αν δεν έβρισκα έναν άνθρωπο συναισθηματικά διαθέσιμο δεν θα ήθελα να γίνω μαμά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ