Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Αυτά τα δύο κορίτσια γεννήθηκαν σιαμαία πριν από 19 χρόνια - Πώς είναι σήμερα & τι είπαν στους γιατρούς που τις έσωσαν

Δύο αδερφές που γεννήθηκαν ως σιαμαία δίδυμα, συναντήθηκαν με τον γιατρό που τις χώρισε σχεδόν πριν 19 χρόνια.

Πρώην σιαμαία δίδυμα επανενώθηκαν με το ιατρικό προσωπικό που τα χώρισε ως βρέφη πριν από σχεδόν 19 χρόνια.

Η Erin και η Jade Buckles, 19 ετών, οι οποίες γεννήθηκαν στο Woodbridge της Βιρτζίνια, γεννήθηκαν συνδεδεμένες από τη μέση του στήθους μέχρι τον ομφαλό.

Οι αδελφές μοιράζονταν ένα διάφραγμα, με τους γιατρούς να μην είναι σίγουροι αν θα μπορούσαν να αναπνεύσουν μόνες τους - αλλά υποβλήθηκαν σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο Εθνικό Νοσοκομείο Παίδων το 2004.
 

Erin and Jade Buckles, who were born in Woodbridge, Virginia, were born connected from mid-chest to navel

Τώρα επέστρεψαν για να ξανασυναντηθούν με τους γιατρούς που τους έδωσαν νέα πνοή στη ζωή.

Η Έριν και η Τζέιντ υποβλήθηκαν στην επέμβαση διαχωρισμού λίγο μετά τη γέννησή τους με μια επίλεκτη ομάδα 24 ειδικών που συμμετείχαν στην "επικίνδυνη" διαδικασία.

Αναλογιζόμενη την επέμβαση, η μαμά Melissa είπε στο Good Morning America: "Ήταν πολύ δύσκολο. Δεν ξέραμε όταν γεννήθηκαν αν θα μπορούσαν να επιβιώσουν"

Όμως η επέμβαση ήταν επιτυχής και τα κορίτσια επέστρεψαν 19 χρόνια αργότερα για να δείξουν την εκτίμησή τους, αναφέρει η Daily Mail

Το δίδυμο, που τώρα φοιτούν και οι δύο στο κολέγιο, βιντεοσκοπήθηκε καθώς μπήκε στο δωμάτιο γεμάτο με το προσωπικό που βοήθησε κατά τη διάρκεια της επέμβασης.
The sisters (pictured center) have now returned to reunite with the doctors who gave them both a new lease of life

Erin and Jade underwent the separation surgery shortly after they were born with an elite team of two dozen specialists involved in the 'risky' procedure

Η Erin δήλωσε στο δημοσίευμα: "Αν δεν ήταν οι άνθρωποι [στο Εθνικό Νοσοκομείο Παίδων], δεν θα ήμασταν εδώ. Το σκέφτομαι πολύ αυτό

Η Τζέιντ, η οποία χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι ως αποτέλεσμα προβλήματος που υπέστη στη σπονδυλική στήλη κατά τη διάρκεια της επέμβασης, πρόσθεσε ότι έχει«σκεφτεί πώς θα ήταν η ζωή» αν εξακολουθούσαν να είναι ενωμένες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ