Ελισάβετ Μουτάφη: «Μου είχε γίνει πρόταση από τον Alpha να παρουσιάσω πρωινή εκπομπή με την Τουμασάτου» (βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε για την πρόταση που είχε δεχτεί στο παρελθόν πριν από αρκετά χρόνια να κάνουν εκπομπή μαζί με τη Μαριάννα Τουμασάτου. Ήταν η περίοδος μετά τη «Βέρα στο δεξί». «Τώρα μπορεί να το κάναμε. Δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα. Και με τον Μάνο θα μπορούσαμε. Για κάποιο concept με σπουδαίες προσωπικοτητες», δήλωσε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» είπε χαρακτηριστικά: «προς το παρόν μπορώ να μιλήσω για μένα, γιατί έρχεται η ώρα για την έκπληξη. Θα είμαι εδώ, θα είναι το καινούργιο μου σπίτι ο Alpha. Είναι συγκλονιστική δουλειά. Θα έρθει η ώρα που θα σας κάνουμε μεγάλη έκπληξη γιατί γίνεται εξαιρετική δουλειά», ανέφερε αφήνοντας τις υπόλοιπες ανακοινώσεις στο κανάλι.

Διαβάστε ακόμη: Ελισάβετ Μουτάφη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη: «Αν δεν είσαι μάρτυρας ή θύμα, δεν έχεις κανένα λόγο να βγεις και να μιλήσεις» (βίντεο)

Ανάμεσα σε άλλα, η Ελισάβετ Μουτάφη αναφέρθηκε στην αγάπη που δίνει σε όλες τις της δουλειές. Επιπλέον ανέφερε ότι φέτος τα κανάλια είχαν εξαιρετικές σειρές όπως «Ο Παράδεισος των κυριών», «Αυτή η νύχτα μένει», «Το βραχιόλι της φωτιάς», τη σειρά που συμμετείχε και αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ