Άμπερ Χερντ: Η νέα της ζωή στην Ισπανία - "Λατρεύω να ζω σε αυτή τη χώρα με την κόρη μου"

Έχει γυρίσει σελίδα μετά την "ήττα" της στη δικαστική διαμάχη με τον Τζόνι Ντεπ ...

Η Άμπερ Χερντ λατρεύει τη νέα της ζωή στην Ισπανία, μακριά από το χάος του Χόλιγουντ. Και φαίνεται ότι προσαρμόζεται αρκετά καλά στο νέο της περιβάλλον, αφού μιλάει άπταιστα ισπανικά. Μετά από ένα ευχάριστο γεύμα στη Μαδρίτη, η διάσημη ηθοποιός ήταν ευδιάθετη καθώς απαντούσε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, όπως γράφει η «Marca». 

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη διευθέτηση του χρέους της ύψους ενός εκατ. δολαρίων προς τον πρώην της, Johnny Depp. Αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων ήταν ότι όλες οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις της ήταν στα ισπανικά, επιβεβαιώνοντας τη γνώση της γλώσσας.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Η Άμπερ Χερντ εγκατέλειψε το Χόλιγουντ;- Τι κάνει έναν χρόνο μετά την ''ήττα'' από τον Τζόνι Ντεπ (φωτό - βίντεο)

Εκφράζοντας την ικανοποίησή της, η Άμπερ Χερντ ανέφερε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη στην Ισπανία και ελπίζω να περάσω περισσότερο χρόνο εδώ. Λατρεύω να ζω σε αυτή τη χώρα με την κόρη μου». 

Τον Μάιο τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά έγραφαν ότι η ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει πίσω της το Χόλιγουντ και να μετακομίσει στην Ισπανία, έχοντας πουλήσει το σπίτι της στο Yucca Valley στην Καλιφόρνια.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Άμπερ Χερντ: Έδωσε στον Τζόνι Ντεπ τo 1 εκατ. δολάρια μετά τη δικαστική τους διαμάχη - Που θα μοιράσει ο ηθοποιός τα χρήματα;

Μετά την ήττα της στην περσινή δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Johnny Depp, η ηθοποιός πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Ισπανία. Η δίκη ολοκληρώθηκε με την ασφαλιστική της εταιρεία να καταβάλλει πρόσφατα στον ηθοποιό 1 εκατ. δολάρια.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

 

Σε ένα πρόσφατο βίντεο στο TikTok, η Χερντ εξέφρασε τη βαθιά της αγάπη για την Ισπανία: «Αγαπώ τόσο πολύ την Ισπανία». Όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να κάνει τη μετακόμιση μόνιμη, απάντησε με αισιοδοξία: «Το ελπίζω. Μου αρέσει πολύ να ζω εδώ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ