Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με αγαπημένο, διαχρονικό, λεοπάρ μαγιό - Η τάση που απογείωσε η αγαπημένη παρουσιάστρια (φωτό)

Θα φορεθεί πολύ και φέτος το καλοκαίρι 

Τις πρώτες βουτιές της απολαμβάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μοιράστηκε στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί.

Η παρουσιάστρα, η οποία διανύει μια όμορφη περίοδο στην οικογενειακή ζωή της με τον γιο της Βλάσση και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, μάς έδωσε μια γεύση από τη συλλογή μαγιό που έχει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε με ένα ολόσωμο animal print μαγιό της Sugarfree και μάς έδωσε ιδέες. Ακόμα, επέλεξε μεγάλα γυαλιά ηλίου και έκανε μια καλαίσθητη εμφάνιση στην παραλία.

Σε άλλα νέα, η παρουσιάστρια λέγεται ότι συζητά για να ενταχθεί στο δυναμικό του OPEN και αναμένεται να δούμε αν πρόκειται να συμφωνήσει ή όχι να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε βραδινή έξοδο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο & τα πεθερικά της! - Με black & white look και glam τσάντα (φωτό)

Η Κωνσταντίνα είναι μια από τις τηλεοπτικές παρουσίες που έχει απασχολήσει αρκετά και έχει γίνει δέκτης πολλών σχολίων ανά διαστήματα. Ωστόσο, τώρα απολαμβάνει ήρεμα το καλοκαίρι της και τη ζωή με τον γιο της και τον σύζυγό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ