Kate Middleton: Το αξεπέραστο λευκό σύνολο με τις μαύρες λεπτομέρειες στην National Portrait Gallery - Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά (φωτό)

Σε κάθε της εμφάνιση τραβάει τα βλέματα. 

Η Kate Middleton επέστρεψε σε ένα από τα αγαπημένα της μέρη!

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 41 ετών, επισκέφθηκε την Τρίτη την Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων στο Λονδίνο, μετά την εκτεταμένη τριετή ανακαίνισή της.

Η γκαλερί είναι μια από τις μακροβιότερες συνεργασίες της, καθώς έγινε βασιλική προστάτιδα της τον πρώτο χρόνο της royal ζωής της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karwai Tang (@photomonkeyz)

Την πριγκίπισσα Κέιτ υποδέχτηκε στα εγκαίνια η βραβευμένη καλλιτέχνης Tracey Emin, στην οποία ανατέθηκε να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης για τις νέες πόρτες της γκαλερί, το οποίο περιλαμβάνει 45 σκαλισμένα ορειχάλκινα πάνελ που αντιπροσωπεύουν "κάθε γυναίκα, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου".

Η Κέιτ, η οποία σπούδασε ιστορία της τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ, έχει αποκαλέσει τον εαυτό της "ενθουσιώδη ερασιτέχνη φωτογράφο" στο παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ξεναγήθηκε στο κέντρο εκμάθησης της γκαλερί, το οποίο έχει υπερδιπλασιάσει τις παροχές του για τους μαθητές και ενημερώθηκε για μια νέα πρωτοβουλία για παιδιά κάτω των 5 ετών, η οποία θα υποδέχεται οικογένειες από την τοπική κοινότητα για να ενθαρρύνει τη δημιουργική μάθηση, το παιχνίδι και την εξερεύνηση.

Η μητέρα τριών παιδιών εντάχθηκε αργότερα σε μια ομάδα παιδιών νηπιαγωγείου που συμμετείχαν σε ένα πολυαισθητηριακό εργαστήριο γύρω από τον φανταστικό κόσμο του συγγραφέα του Πίτερ Ράμπιτ, Beatrix Potter.

Τα πορτραίτα της Κέιτ για τα 40α γενέθλιά της - τα οποία παρουσιάστηκαν προσωρινά σε διάφορους χώρους στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης - θα κρεμαστούν μόνιμα στους τοίχους της γκαλερί.

Δείτε επίσης: Kate Middleton: Η νέα της εμφάνιση με υπέροχο πράσινο shirt dress - Επισκέφθηκε μωράκια & παιδάκια σε ίδρυμα (φωτό)

H υπέροχη εμφάνισή  της 

Η πριγκίπισσα επέλεξε ένα λευκό μίντι φόρεμα Self Portrait αξίας 450 δολαρίων με πλισέ φούστα και ένα λευκό τουίντ σακάκι. 

Φόρεσε απλά σκουλαρίκια με πέρλες και είχε τα μαλλιά της μπούκλες. Απογείωσε το σύνολό της μαύρες γόβες Aquazzura αξίας 620 δολαρίων. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ