Θοδωρής Μαραντίνης: ''Έκανα επέμβαση στον οισοφάγο που δεν πήγε καλά - Μου δημιούργησε ...'' (βίντεο)

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα, όπου μίλησε για τα επαγγελματικά του, τα ευτράπελα πάνω στη σκηνή, τα περίεργα δώρα που έχει λάβει από θαυμαστές αλλά και για την σχέση του με τα παιδιά του.

 

 

 

 

 

 

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης στο νέο τραγούδι των Onirama, με τίτλο «8 λεπτά» αλλά και για την περιπέτεια με την υγεία του.

 

 

«Τα 8 λεπτά μεγαλύτερης αγωνίας που έχω ζήσει ήταν πριν μπω στο χειρουργείο πριν από λίγους μήνες, για μία επέμβαση που έκανα για τρίτη φορά. Έκανα μία επέμβαση στον οισοφάγο μου το 2020 για θέμα παλινδρόμησης, που δεν πήγε καλά και μου δημιούργησε μεγάλη δυσφαγία και πολλά προβλήματα που ακολούθησαν μετά. Μετά από ενάμιση χρόνο έκανα μία δεύτερη επέμβαση που επίσης δεν πέτυχε. Τώρα έκανα και τρίτη επέμβαση και ελπίζω να έχει πετύχει και να επανέλθω στις εργοστασιακές μου ρυθμίσεις» είπε.

Δείτε επίσης: Μαραντίνης: «Έχω δώσει στη Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι» - Η δικαστική διαμάχη με την πρώην γυναίκα του (βίντεο)

 

 

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε στη συνέχεια: «Αν και πέρυσι πήγαμε πολύ καλά, νομίζω ότι φέτος είναι πραγματικά ένας χρόνος κανονικότητας για το χώρο της διασκέδασης. Έχουμε ήδη ξεκινήσει και ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή μας περιοδεία. Ένα από τα πιο περίεργα πράγματα που μου έχουν συμβεί σε συναυλία ήταν, όταν σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο μου. Επειδή δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε άμεσα το μικρόφωνο μου, συντονιστήκαμε με το κοινό και τραγουδούσαμε για λίγο χωρίς μικρόφωνο. Σε μία άλλη συναυλία σε υπαίθριο χώρο στη Θεσσαλονίκη, άρχισε να βρέχει και νιώθαμε τους κεραυνούς να πέφτουν πραγματικά από πάνω μας».

 

 

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε: «Δεν θα με έλεγα πολύ αυστηρό ως μπαμπά. Μου αρέσει να υπάρχουν κάποια όρια και κάποιες σταθερές, χωρίς όμως να είμαι απόλυτος. Μου αρέσει πολύ να συζητάω με τα παιδιά μου και να ακούω τα δικά τους «Θέλω» και τη δική τους άποψη. Δεν είμαι υπέρ της τιμωρίας. Θεωρώ ότι τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν συνέπειες στις πράξεις τους, άλλα όχι να τιμωρούνται.

Η τιμωρία μου φαίνεται ότι είναι κάτι επιθετικό και βίαιο, που τελικά δεν κάνει τη δουλειά που πρέπει. Προσπαθώ και μου αρέσει να είμαι ευγενής με τους ανθρώπους. Θα ήθελα πολύ να το μάθουν αυτό και τα παιδιά μου και το προσπαθώ. Όταν απογοητεύομαι πέφτω πάρα πολύ, «πιάνω πάτο». αυτό το χαρακτηριστικό μου δεν θα ήθελα να το πάρουν τα παιδιά μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ