Αλέξης Τσίπρας: Στιγμές χαλάρωσης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη - Μιλάει με τους δημοσιογράφους στην αγορά Μοδιάνο (φωτό - βίντεο)

Τι συζήτησαν ...

Στη Θεσσαλονίκη η καθιερωμένη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους δημοσιογράφου

Διαβάστε ακόμη: 38 χρόνια μετά τον Ανδρέα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιά με κοριτσάκι στην προεκλογική συγκέντρωση - Το είχε κάνει και ο Τσίπρας το 2019, δείτε φωτό

Ημέρα χαλάρωσης σήμερα για τους πολιτικούς αρχηγούς, που ως είθισται την παραμονή των εκλογών συναντούν τους δημοσιογράφους, που τους ακολούθησαν σε αυτή τη μακρά προεκλογική περίοδο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, που σήμερα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, περπάτησε στην πόλη και την αγορά και συνομίλησε με πολίτες, ενώ στη συνέχεια απόλαυσε λίγες ώρες χαλάρωσης, στη στοά Μοδιάνο. Ο κ. Τσίπρας είχε μία ευχάριστη συζήτηση με τους ρεπόρτερ και τους πολιτικούς συντάκτες για θέματα της πόλης, περιστατικά της προεκλογικής περιόδου αλλά και τις αυριανές εκλογές.

Μάλιστα, σε δήλωση του είπε πως επέλεξε αυτήν την ημέρα να την περάσει στην Θεσσαλονίκη υπογραμμίζοντας τη σημασία του περιφερειακού Τύπου. Τόνισε, δε, πως οι πολίτες θα πάρουν αύριο τις σωστές αποφάσεις για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ