Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Το πάθος για το τραγούδι είναι δύσκολο όταν έχεις οικογένεια» (βίντεο)

Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη"

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποκάλυψε πως παρακολουθεί την Ελεωνόρα Ζουγανέλη από τότε που πρωτοβγήκε στη μουσική σκηνή. «Είχε κάνει μεγάλη αίσθηση, μίλαγε όλη η Αθήνα για ''μία καινούργια φωνή''. Η νέα γένια δεν πολυσυνεργάζεται, αλλά η αποδοχή από την Ελεωνόρα ήταν άμεση και πολύ γρήγορα βρήκαμε τον κοινό τόπο», είπε.

«Όταν θαυμάζω κάποιον πολύ, νιώθω μία φυσική συστολή. Φοβήθηκα μήπως παραμαζευτώ με την Ελευθερία, αλλά αυτό δεν έγινε, λύθηκε εύκολα και φυσικά», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Στη συνέχεια οι τραγουδίστριες αναφέρθηκαν στην εφηβεία τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. «Πέρασα δύσκολη εφηβεία με πολλές ανατροπές, με δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Δεν θα έλεγα ότι ήμουν ένα εύκολο παιδί τότε», είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

1675215368332-886414906-arvanitaki-zouganeli-vox.jpg

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανέφερε ότι έχει ανατρέψει τη ζωή της πολλές φορές. «Άνθρωποι έχουν φύγει και άλλοι έχουν μείνει. Πρέπει κάθε φορά που παγιδεύεσαι να βρίσκεις διέξοδο», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμη: «1ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Χίου»: Eντυπωσιακή συναυλία της καταξιωμένης ερμηνεύτριας Ελευθερίας Αρβανιτάκη στον Βοτανικό Κήπο του Αιγαίου στην περιοχή Νένητα

«Ήταν όρος μου με όλους τους δημοσιογράφους που έχω συναντηθεί όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν μιλάμε για την προσωπική μου ζωή. Κάποια στιγμή αποφάσισα να μοιραστώ μερικά προσωπικά πράγματα και φτάνει, μέχρι εκεί ήταν. Βλέπω ότι η Ελεωνόρα προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή για την ίδια, κάτι που κι εγώ έκανα σε όλη μου τη ζωή», είπε τέλος η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ