Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο - Υπερβολές, αναποφασιστικότητα & αστάθεια στις επιθυμίες μας

ΤΙ μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και η κύρια όψη της είναι το τετράγωνο με τον Δία. Φυσικά σχηματίζει και δευτερεύουσες όψεις με τον Ποσειδώνα (ημιτετράγωνο) και με τον Ήλιο (χιαστί) αυξάνοντας τις προσδοκίες μας από τη μια και επιτείνοντας την τάση για υπερβολές, αναποφασιστικότητα, αλλά και αστάθεια στις επιθυμίες και στις εκδηλώσεις μας. Η θάλασσα είναι αυτή που τα γιατρεύει όλα και στο μυαλό και στην ψυχή, και μακάρι να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια βόλτα στην κοντινότερη παραλία τώρα που ο καιρός είναι πιο ζεστός για να νιώσετε τη θεραπευτική της δύναμη. Αν τώρα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, υπάρχει πάντα η μουσική, η τέχνη, ο κινηματογράφος, οι σειρές, ό,τι ταξιδεύει το μυαλό μας, όλο και κάτι θα βρούμε να γαληνέψουμε λίγο την ψυχή μας και να χαλαρώσουμε. Επειδή είναι μια μέρα σύγχυσης, καλά θα κάνετε να μην πάρετε σήμερα πολύ σημαντικές αποφάσεις χωρίς να είστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα σας κάνει πιο περίεργους να ανακαλύψετε κάτι που θα σας ενθουσιάσει και μπορεί αυτό το κάτι να είναι και κάποιος-α! Με τις όψεις της Σελήνης από ένα τομέα που αφορά φίλους, συνεργάτες, τον κοινωνικό σας κύκλο, τον διαδικτυακό σας κύκλο, μπορεί ένα άτομο να σας κάνει κλικ είτε σε ερωτικό είτε όμως και σε φιλικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια τόσο το τετράγωνο με τον Δία όσο και το ημιτετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι όψεις που πολλές φορές μας ξεγελούν, αλλά εσείς δεν χρειάζεται να βιαστείτε στην εκτίμηση σας για ένα καινούριο άτομο. Αφήστε τον χρόνο να δείξει αλλά χαρείτε κι ένα φλερτ ή έστω μια ωραία φιλική συζήτηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο και ίσως με τις όψεις της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα να έχετε και μια ωραία ιδέα ή μια έμπνευση και να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα μια σύσκεψη ή μια επαγγελματική συζήτηση. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να έχετε πολύ μεγάλες προσδοκίες κι από τους άλλους σήμερα. Αρκεστείτε να τις έχετε από τον εαυτό σας και μόνο. Ίσως πάλι σήμερα να έχετε μια πιο βαθιά επιθυμία να κάνετε κάποιες αλλαγές στη δουλειά, αλλά ίσως να αντιμετωπίσετε αντίσταση. Από την άλλη προσέξτε την αφηρημάδα και την έλλειψη συγκέντρωσης, καθώς οι όψεις αυτές δεν βοηθούν να είμαστε πρακτικοί και να προσέχουμε τις λεπτομέρειες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ