Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: . Είναι από τις μέρες που το μυαλό γεννά ιδέες, γι’ αυτό ακόμη κι αν δεν ξέρουμε πώς θα τις αξιοποιήσουμε,

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η Παρασκευή είναι από τις σχετικά ήπιες και με δυνατότητες ημέρες της εβδομάδας, καθώς έχουμε το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Η Σελήνη θα κινείται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στους Ιχθύς και μάλιστα σχηματίζοντας θετικές όψεις δίνοντας μας την ευκαιρία να σκεφτούμε πιο καθαρά και αντικειμενικά μέσα στη μέρα, να έχουμε πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες και να βλέπουμε τα πράγματα μακριά από κουτάκια και στερεότυπα. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σας βρίσκει σε μια πιο αποτραβηγμένη και εσωτερική διάθεση σήμερα και προτιμάτε να διαχειριστείτε ό,τι έχετε στην καθημερινότητα σας μόνοι σας χωρίς τη συμβολή των άλλων, ακόμη κι αν μιλάμε για τον σύντροφο ή τον καλύτερο φίλο σας. Ίσως δεν νιώθετε την ανάγκη παρέας ή το μυαλό σας είναι απασχολημένο με όλα αυτά που έχετε κατά νου να ξεκινήσετε και τα μελλοντικά σας σχέδια. Η ανεξαρτησία άλλωστε είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Όχι ότι απαρνείστε σχέσεις ή συνεργασίες, αλλά θέλετε να νιώθετε μεγαλύτερη αυτονομία μέσα σε αυτές. Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού θα είναι βοηθητικό προς αυτή την κατεύθυνση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή ξεκινά με θετικές προδιαγραφές καθώς έχουμε όψεις που θα σας ευνοήσουν να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους, να έχετε πιο πρωτότυπες ιδέες και να σκέφτεστε έξω από το «κουτί». Το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας μπορεί να σας προσφέρει μερικές έξυπνες ιδέες ή λύσεις που μπορεί να προκύψουν εντελώς ξαφνικά και να σας βοηθήσουν με τα επαγγελματικά σας σχέδια ή ακόμη και στις σπουδές. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι μια τάση να είστε κάπως απρόσεκτοι ή να διασπάται εύκολα η προσοχή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι που έχετε ζωντανεύουν σήμερα με τη Σελήνη στους Ιχθύς και δεν είναι απίθανο να προκύψει μια ιδέα που θα σας λύσει τα χέρια ή θα σας βοηθήσει να εξελίξετε αυτά που έχετε κατά νου. Αν νιώθετε απογοητευμένοι ή νιώθετε ότι έχετε κολλήσει σε μια κατάσταση και δεν υπάρχει σημαντική πρόοδος, τότε ίσως πρέπει να δείτε τι μπορείτε εσείς οι ίδιοι να αλλάξετε στη συμπεριφορά ή στη διαχείριση που κάνετε. Από την άλλη, πιθανώς να πρέπει να δείτε μια αλλαγή είτε στη δουλειά είτε σε κάτι που σχετίζεται με τα οικονομικά σας, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Π

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ