Μπρίντεϊ Σπίαρς σε νέα επεισόδια - Δείτε σε βίντεο τη στιγμή που τη χαστουκίζει σωματοφύλακας παίκτη του NBA

Τι συνέβη;

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά. Λίγο πριν το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ, ο αθλητής ενεπλάκη σε περιστατικό με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, σε εστιατόριο στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η διάσημη τραγουδίστρια πήγε να βγάλει φωτογραφία μαζί του και μέλος της ασφάλειας των Σπερς, ο Ντέιμιαν Σμιθ, φέρεται να της έριξε χαστούκι για να την απομακρύνει.

Διαβάστε ακόμη: Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συνάντησε την μητέρα της μετά από χρόνια έντονων διαφωνιών - Την είδε μόνο για 30 λεπτά

«Με άρπαξε από πίσω»
Ο Γουεμπανιαμά μιλώντας στο ESPN έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν στο εστιατόριο. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Σπίαρς τον άρπαξε από πίσω και εκείνος δεν αντιλήφθηκε ποια ήταν.

«Είδα τα νέα σήμερα το πρωί. Ξύπνησα μετά από κάποια τηλεφωνήματα. Περπατούσα μαζί με την ασφάλεια των Σπερς και μπαίναμε σε ένα εστιατόριο. Υπήρχε ένας διάδρομος και κάποιοι φώναζαν το όνομά μου. Δεν είδα τι έγινε, γιατί περπατούσα μπροστά και μου είχαν πει να μην σταματήσω, αλλά κάποιος με άρπαξε από πίσω, δεν με ακούμπησε στον ώμο, με τράβηξε από πίσω. Ξέρω μόνο ότι η ασφάλεια την έσπρωξε. Δεν ξέρω με πόση δύναμη όμως, αλλά η ασφάλεια την απομάκρυνε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν σταμάτησα για να κοιτάξω. Συνέχισα να προχωράω και μπήκα μέσα για να απολαύσω το δείπνο μου. Για κάποιες ώρες δεν ήξερα ότι το άτομο που με τράβηξε ήταν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Όταν γύρισα στο ξενοδοχείο έμαθα ότι ήταν αυτή και λέω κάποιος μου κάνει πλάκα. Αλλά δεν είδα ποτέ το πρόσωπό της, γιατί συνέχισα να περπατάω».

«Τον χτύπησα στον ώμο»
Από την μεριά της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ισχυρίζεται ότι δεν τον άρπαξε αλλά τον χτύπησε στον ώμο και απαιτεί να της ζητήσει συγγνώμη.

Σε αναρτήσεις της στο Instagram έγραψε: «Είχε πολύ φασαρία, οπότε τον χτύπησα στον ώμο για να προκαλέσω την προσοχή του. Δίαβασα τη δήλωσή του ότι τον «άρπαξα από πίσω» αλλά εγώ απλά τον χτύπησα στον ώμο. Η ομάδα ασφαλείας του με χτύπησε στο πρόσωπο μπροστά στον κόσμο. Σχεδόν με έριξαν κάτω και τα γυαλιά μου έπεσαν από το πρόσωπο. Περιμένω ακόμα μια δημόσια συγγνώμη από τον μπασκετμπολίστα, τους άνδρες ασφαλείας και την ομάδα. Ελπίζω ότι θα το κάνουν».

Τι συνέβη στο εστιατόριο
Η Μπρίντεϊ Σπίαρς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δέχτηκε χαστούκι από την ασφάλεια του ανερχόμενου αστεριού του NBA, Βίκτορ Γουεμπανιάμα,
όταν εκείνη πήγε να βγάλει φωτογραφία μαζί του. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε εστιατόριο στο Λας Βέγκας, όπου η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γευμάτιζε με τον σύζυγο της.

Σύμφωνα με το «TMZ», μόλις η 41χρονη τραγουδίστρια αντιλήφθηκε την παρουσία του Γάλλου καλαθοσφαιριστή κατευθύνθηκε προς το μέρος του για να φωτογραφηθούν μαζί.

Τότε μέλος της ασφάλειας της ομάδας, ο Ντέιμιαν Σμιθ, φέρεται να της έριξε χαστούκι για να την απομακρύνει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, της έπεσαν τα γυαλιά από την απότομη πτώση, ενώ φάνηκε να είναι ταραγμένη. Εν συνεχεία, επέστρεψε στο τραπέζι της.

Μάλιστα, ρεπορτάζ του ΤΜΖ, επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος λέει ότι η ποπ σταρ έγινε έξαλλη.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, μετά το χαστούκι στη Σπίαρς ο Γουεμπανιαμά κατευθύνθηκε προς το εστιατόριο του ξενοδοχείου και η ποπ σταρ φώναζε πάλι με βρετανική προφορά: «Αυτή είναι η γαμ… η Αμερική».

Διαβάστε ακόμη: Η Britney Spears πουλάει την 11.8 εκ δολ έπαυλή της - Το πολυτελές ακίνητο που αγόρασε πριν από λίγους μήνες με τον άντρα της (βίντεο)

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η αστυνομία διεξάγει ποινική έρευνα και ότι η υπόθεση «θα σταλεί πιθανότατα στον εισαγγελέα για εξέταση».

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Σπίαρς απευθύνθηκε στην αστυνομία, κάνοντας αναφορά για ξυλοδαρμό, χωρίς ωστόσο, να επιβεβαιώνεται τίποτα από την πλευρά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ