Καλό καλοκαίρι μας εύχονται ο πρίγκιπας Carl και η πριγκίπισσα της Σουηδίας, Σοφία με τα τρισχαριτωμένα πριγκιπάκια τους (φωτό)

Χαριτωμένοι!

Με μία τρυφερή φωτογραφία μας εύχονται καλό καλοκαίρι ο πρίγκιπας Carl Philip από τη Σουηδία με την πριγκίπισσα Σοφία και τα παιδάκια τους.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Καρλ Φίλιππος μοιράστηκε αυτή την όμορφη οικογενειακή φωτογραφία με την πριγκίπισσα Σοφία και τα τρία παιδιά τους, για να μας ευχηθεί ένα υπέροχο καλοκαίρι.

 

 

Ο Κάρολος Φίλιππος της Σουηδίας (13 Μαΐου 1979) είναι ο μοναδικός γιος του του Βασιλιά Καρόλου ΙΣΤ΄ Γουσταύου και της Βασίλισσας Σίλβιας. Ο Κάρολος Φίλιππος είναι στην τέταρτη θέση της γραμμής διαδοχής του σουηδικού θρόνου, έπειτα από την αδελφή του Βικτώρια, την ανιψιά του Στέλλα και τον ανιψιό του Όσκαρ.

Διαβάστε ακόμη: Ο γοητευτικός πρίγκιπας της Σουηδίας Καρλ Φίλοπ με την πριγκίπισσα του Σοφία, πρώην ριάλιτι σταρ & τα τρία παιδιά τους - Το πρώτο οικογενειακό πορτρέτο

Τον Απρίλιο του 2010 δημοσιεύματα ήθελαν τον Πρίγκιπα να βρίσκεται σε σχέση με τον μοντέλο Σοφία Χέλκβιστ. Τον Αύγουστο του 2010 εκπρόσωπος των ανακτόρων επιβεβαίωσε τη σχέση μεταξύ του Κάρολου Φίλιππου και της Σοφίας. Στις 27 Ιουνίου 2014 ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και λίγους μήνες αργότερα ανακοινώθηκε ότι επρόκειτο να παντρευτεί στις 13 Ιουνίου του 2015. Σε μια συνέντευξη, ο Κάρολος Φίλιππος, επέκρινε τα μέσα ενημέρωσης τα οποία υπονοούν ότι η Σοφία Χέλκβιστ δεν ήταν δεκτή από την οικογένειά του.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Ο γοητευτικός πρίγκιπας της Σουηδίας Καρλ Φιλίπ με την πριγκίπισσα του Σοφία σε λαμπερή έξοδο - To νέo hair look της γαλαζοαίματης (φωτό)

Ο γάμος τους τελέστηκε φαντασμαγορικά, με πλήθος βασιλικών καλεσμένων από όλο τον κόσμο, στο βασιλικό παρεκκλήσι του παλατιού της Στοκχόλμης. Τον Οκτώβριο ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί τον Απρίλιο του 2016. Το ζευγάρι έχει μαζί ένα γιο, τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο, Δούκα του Σόντερμανλαντ, ο οποίος γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 2016 στο Νοσοκομείο Νταντέρουντ της Στοκχόλμης. Είναι το πρώτο παιδί του Πρίγκιπα Κάρολου Φίλιππου και της Πριγκίπισσας Σοφίας και το νεότερο μέλος της Βασιλικής Οικογένειας της Σουηδίας και της Δυναστείας Μπερναντότε.

 

 

Στις 23 Μαρτίου 2017 ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδί του και αναμένεται να γεννηθεί τον Σεπτέμβριο του 2017. Στις 31 Αυγούστου 2017 ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος και η σύζυγός του πριγκίπισσα Σοφία απέκτησαν τον δεύτερο γιο τους, τον Πρίγκιπα Γαβριήλ, Δούκα της Νταλάρνα. Στις 26 Μαρτίου 2021 γεννήθηκε ο τρίτος του γιος, ο Πρίγκιπας Ιουλιανός, Δούκας του Χάλαντ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ