Η Ελένη Μενεγάκη μας έχει τη λύση! Δύο άκρως χρωματιστά & αέρινα φορέματα για τις καλοκαιρινές σας βόλτες - Είναι maxi & στιλάτα (φωτό)

Προσθήκη στο καλάθι τώρα!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει υπέροχο γούστο στα ρούχα και αυτό δε μπορεί να το αμφισβητίσει κανείς!

Κάθε της εμφάνιση είναι ωραιότερη από την προηγούμενη, Γεμάτη στιλ και απόψη έχει το δικό της τρόπο να αναδεικνύει το κάθε ρούχο που επιλέγει.

Για πολλές από εμάς αποτελεί έμπνευση όταν ανοίγουμε τη ντουλάπα μας και δεν έχουμε τι να βάλουμε!

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Ο εκνευρισμός της on camera - «Δεν χρειάζεται να έχετε απορίες γιατί τις απαντάτε μόνοι σας» (βίντεο)

Έτσι και τώρα μας δίνει δύο υπέροχες ιδέες για τα απόλυτα αέρινα, καλοκαιρινά φορέματα.

Το πρώτο φόρεμα της Ελένης είναι στα δύο χρώματα που μας θυμίζουν τα νησιά μας. Το λευκό και το μπλε. Με halter neck δέσιμο στο λαιμό και cut outs κάτω από το στήθος είναι ένα άκρως θηλυκό σχέδιο, με λαχούρια που μοιάζουν να είναι ζωγραφισμένα στο χέρι. Αν έχεις πάρει και λίγο μαύρισμα, τότε είναι η ιδανική επιλογή για σένα.

Το δεύτερο φόρεμα είναι λίγο πιο elegant και έχει μια νότα βραδινή. Με ένα abstract print σε έντονο κόκκινο, μπλε, κίτρινο και φούξια μοτίβο είναι σίγουρα ένα item που εντυπωσιάζει. Η Ελένη έχει επενδύσει και πάλι στο halter neck κόψιμο, που καταλήγει όμως σε ένα μοτίφ με πλεκτό κόκκινο ρέλι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ