Τα καλοκαιρινά πορτρέτα των Βασιλιά & Βασίλισσας του Βελγίου: Θεσπέσιο λευκό & royal ροζ σκούρο του θέρους για την Ματθίλδη (φωτό)

Τέλεια looks!

Το βασιλικό ζευγάρι, που ετοιμάζεται να γιορτάσει τον δέκατο χρόνο του στον βελγικό θρόνο, αποκαλύπτει σε νέα επίσημα πορτρέτα που απαθανατίστηκαν στο κάστρο του Λάκεν, την ιδιωτική του κατοικία και το καταφύγιο ειρήνης. Ο Φίλιππος και η Ματθίλδη ποζάρουν μαζί αλλά και χωριστά, λίγες μέρες πριν τη μεγάλη εθνική εορτή.

 

 

Μπροστά στον φακό του φωτογράφου Michel Gronemberger, ο βασιλιάς και η βασίλισσα του Βελγίου ποζάρουν μαζί στην ιδιωτική τους κατοικία που βρίσκεται βόρεια των Βρυξελλών. Στις πρώτες, επίσημες φωτογραφίες, οι Βέλγοι royals απαθανατίζονται με τελετουργική ενδυμασία. Η κορδέλα Order of Leopold που φορούσε ο Philippe του Βελγίου στη στρατιωτική του στολή ταιριάζει τέλεια με το royal ροζ του θέρους φόρεμα Armani Privé της συζύγου του.

Διαβάστε ακόμη: Mάξιμα της Ολλανδίας & Ματθίλδη του Βελγίου: Με απίθανες τιάρες οι δύο γειτόνισσες - Οι grande εμφανίσεις με διαμάντια & η "τούμπα" ... (φωτό)

Νέα επίσημα πορτρέτα για τον Φίλιππο και τη Ματθίλδη του Βελγίου για τα 10 χρόνια βασιλείας

Η βασίλισσα Ματθίλδη ολοκληρώνει το ντύσιμό της με την τιάρα των Εννέα Επαρχιών που φόρεσε πρόσφατα στo πλαίσο της κρατικής επίσκεψης του Willem-Alexander και της Maxima της Ολλανδίας στο Βέλγιο τον Ιούνιο.

Το δεύτερο μέρος αυτής της φωτογράφισης είναι πιο ανεπίσημο. Ο Philippe και η Mathilde του Βελγίου εμφανίζονται με πολιτικά ρούχα, ακόμα στο Château de Laeken.

Philippe του Βελγίου 10 χρόνια βασιλείας

Η Βασίλισσα φορά ένα λευκό φόρεμα του Βέλγου σχεδιαστή Natan και μπεζ γόβες με λεπτό τακούνι.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Φίλιππος και βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου: Λαμπρή δεξίωση στον κήπο με αφορμή τον 10ο χρόνο στο θρόνο - Ποια royal απουσίαζε; (φωτό)

Το αγαπημένο royal ζευγάρι ετοιμάζεται να γιορτάσει την πρώτη του δεκαετία στον βελγικό θρόνο. Η 21η Ιουλίου, Εθνική Ημέρα, θα σηματοδοτηθεί από πολλές εορταστικές και επίσημες συναντήσεις με τα τέσσερα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ