Bachelorette στη Μύκονο για τις αδερφές της Κιάρα Φεράνι - Ποια από τις διάσημες 3 Ιταλίδες influencers παντρεύεται; (φωτό)

Ποζάρουν με φόντο το ηλιοβασίλεμα ...

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Κιάρα Φεράνι!

Η γνωστή incluencer επέλεξε το νησί των ανέμων για το bachelotte της αδερφής της, Φραντσέσκας η οποία παντρεύεται τον αγαπημένο της, Ρικάρντο Νικολέτι.

Φυσικά, η Ιταλίδα instagrammer με τους 29,4 εκατομμύρια ακολούθους δε γινόταν να μην ανεβάσει κάποια στιγμιότυπα ενημερώνοντας το τεράστιο κοινό που την παρακολουθεί.

Συγκεκριμένα, έκανε πολλές αναρτήσεις με φωτογραφίες που έχουν φόντο το ηλιοβασιλέμα. Ποζάρει μόνη ή και με τις αδερφές της, Φραντσέσκα και Βαλεντίνα. Σε μία μάλιστα λήψη φοράει μια custom made δημιουργία του οίκου Atelier Emé.

Ωστόσο, και η "νύφη", η Φραντσέσκα δηλαδή ενημέρωσε τους 1,4 εκατομμύρια followers της για το τι κάνει στο νησί της Μυκόνου. Μένει στο Myconian Avaton Resort και έχει "τρελαθεί" με το ελληνικό τοπίο!

Στην τελεταία της ανάρτηση ποζάρει με φόντο τη θάλασσα και γράφει στη λεζάντα, "Καλημέρα!"

Οι αδερφές Φεράνι

Γενικά και οι 3 αδερφές διατηρούν ενεργούς λογαρισμούς στο instagram. H Κιάρα έχει 29,4 εκατομμύρια, η Φραντσέσκα 1,4 και η Βαλεντίνα 4,5.

Η Κιάρα Φεράνι (ιταλικά: Chiara Ferragni, γενν. 7 Μαΐου 1987) είναι Ιταλίδα επιχειρηματίας, fashion blogger και σχεδιάστρια. Έχει δύο αδερφές, την Φραντσέσκα και την Βαλεντίνα.

Από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της blog "The Blonde Salad" ενώ έχει και την δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ "Chiara Ferragni Collection".

Έχει συμπεριληφθεί δύο φορές στη λίστα του περιοδικού "Forbes" με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έχει λάβει την πρώτη θέση στη λίστα του ίδιου περιοδικού με τις "Κορυφαίες Influencers Μόδας" ενώ το το blog (The Blonde Salad) και η κολεξιόν της (Chiara Ferragni Collection), έγιναν αντικείμενο μελέτης στη σχολή διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως Intimissimi, Swarowski, Pantene, Guess και πλέον συνεργάζεται με την Lancome Paris, έχοντας τη συλλογή μακιγιάζ "Lancome X Chiara Ferragni".

Διαβάστε ακόμη: Chiara Ferragni: Η διάσημη Ιταλίδα influencer & η 2 ετών κόρη της Βιτόρια, με πανομοιότυπο Couture σύνολο, στέλνουν μήνυμα (φωτό)

Το φθινόπωρο του 2019, κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κιάρα Φεράνι έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Fedez δύο παιδιά, τον 5χρονο Λίο και την 2 ετών Βιτόρια, τα οποία γεννήθηκαν Μάρτιο με αποτέλεσμα να τους διοργανώνει μαζί το πάρτι γενεθλίων.

Η Francesca Ferragni είναι μια από τις αδερφές της Chiara Ferragni. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική και την Οδοντιατρική Προσθετική. Είναι πολύ διάσημη στα κοινωνικά δίκτυα, ο λογαριασμός της στο Instagram έχει πάνω από 1,4 εκατομμύρια ακολούθους. Της αρέσει να δημοσιεύει φωτογραφίες από τα ταξίδια της, τις εμπειρίες της ζωής της και λατρεύει τη μόδα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ