Σοφία Βεργκάρα - Τζο Μανγκανιέλο: Διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου - Ποιος είναι ο λόγος χωρισμού & τι λένε οι ίδιοι (βίντεο)

Ίσως είναι καλύτερα έτσι ...

Η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο ανακοίνωσαν πως παίρνουν διαζύγιο μετά από επτά χρόνια γάμου.

Η 51χρονη ηθοποιός παντρεύτηκε τον 46χρονο επίσης ηθοποιό το 2015 σε μια τελετή στο Palm Beach όπου πολλοί επώνυμοι είχαν δώσει το παρών.

Ποιος είναι ο λόγος του χωρισμού - Τι λένε οι ίδιοι

Το ζευγάρι των ηθοποιών αποκάλυψε τον χωρισμό του σε μια κοινή δήλωση που έκανε στην ιστοσελίδα PageSix, στην οποία αναφέρει: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή, καθώς μπαίνουμε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Αν και δεν έχουν ακόμη μοιραστεί τον λόγο του χωρισμού τους, πηγή από το περιβάλλον τους αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να απομακρύνονται.

«Η Σοφία και ο Τζόε έχουν απομακρυνθεί εδώ και λίγο καιρό και παίρνουν κάποια απόσταση ο ένας από τον άλλον για να σκεφτούν το μέλλον τους».

Πότε ξεκίνησε το ειδύλλιό τους

Η Σοφία άρχισε να βγαίνει με τον Τζόε το 2014,
μετά τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της Νικ Λοέμπ, και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους έξι μήνες αργότερα, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον επόμενο Νοέμβριο παρουσία εκλεκτών καλεσμένων. Ανάμεσά τους ήταν και οι συμπρωταγωνιστές της Βεργκάρα από τη σειρά Modern Family.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Βεργκάρα: Βάζει "φωτιά" στο instagram με το μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι της - Ξετρελάθηκαν οι followers! (φωτό)

Τα τρυφερά λόγια αγάπης

Ο Μανγκανιέλο σε μια από τις σπάνιες φορές που είχε μιλήσει για τη σύζυγό του είχε πει στο περιοδικό Cigar Aficionado: «Δεν υπάρχει κανείς άλλος με τον οποίο θα προτιμούσα να περνάω χρόνο. Αυτή ήταν για μένα. Οι άνθρωποι λένε πράγματα όπως: "Ο γάμος και οι σχέσεις είναι δουλειά". Αλλά δεν είναι. Η ζωή είναι δύσκολη. Το να έχεις κάποιον να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που σου προκύπτουν είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ».

Από την πλευρά της η Βεργκάρα σε συνέντευξή της στο Jimmy Kimmel το 2015, είχε δώσει μια γεύση από το ειδύλλιό τους, αποκαλύπτοντας ότι κάποτε είχε πει στον Joe ότι ήταν «πολύ όμορφος» για να βγει ραντεβού μαζί του.

«Όταν τον γνώρισα του είπα ήταν πολύ όμορφος. Δεν ήθελα να μπω με κάποιον που... πίστευα ότι θα του την έπεφταν τα κορίτσια. 'Έλεγα, όχι! Θέλω κάποιον φυσιολογικό».

Τα... μοναχικά γενέθλια της Βεργκάρα

Η είδηση του χωρισμού τους έρχεται μόλις λίγες ημέρες αφότου η Sofia ταξίδεψε στην Ιταλία για να γιορτάσει τα 51α γενέθλιά της - με τους followers της να παρατηρούν ότι ο σύζυγός της δεν είχε ταξιδέψει μαζί της.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Βεργκάρα ετών 51! Στην Ιταλία γιόρτασε τα γενέθλια της η καλλονή σταρ - Η ζωή & τα πιο αστεία στιγμιότυπα της Κολομβιανής ηθοποιού (φωτό - βίντεο)

Ανεβάζοντας στιγμιότυπα από την απόδρασή της στην Ευρώπη, και με αφορμή το κύμα καύσωνα, έγραψε: «Θα πεθάνουμε από τη ζέστη αλλά είμαστε ευτυχισμένοι!».



Επίσης, απόλαυσε τα αξιοθέατα του Ravello, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες με ένα εντυπωσιακό μπλε μαγιό, με το μήνυμα:«Ακόμα και όταν είσαι τόσο καυτή σε αγαπώ Ravello».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ