Ηλίας Μαμαλάκης: Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο - Tι συμβαίνει με την υγεία του;

Ο γνωστός σεφ νοσηλεύεται εδώ και μέρες στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες, ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης.

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ο πρώην τηλεοπτικός μάγειρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

facebook/Ηλίας Μαμαλάκης

Αρχικά, ο γνωστός chef γνωστοποίησε την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το δωμάτιο όπου βρίσκεται, χωρίς να αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας του και τι ακριβώς συμβαίνει.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Photo: Facebook

Το πρωί της Πέμπτης, ο Ηλίας Μαμαλάκης επανήλθε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook κι αναρτώντας μία φωτογραφία με τον ορό, έγραψε:

«Καλησπέρα, είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά. Θέλω λίγες μέρες ακόμα! Μην περιμένετε απάντηση τώρα με κουράζει πολύ να σας απαντάω. Σας ευχαριστώ πολύ θα πούμε σε λίγες μέρες».]

Να σημειώσουμε πως ο ίδιος το τελευταίο διάστημα μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία λόγω προβλημάτων υγείας.

Δείτε επίσης: Ο Ηλίας Μαμαλάκης πάντρεψε την κόρη του Ευγενία - Ο παραμυθένιος γάμος & τα βαφτίσια του εγγονιού του (βίντεο)

Δίπλα του πάντα βέβαια έχει τα παιδιά του.  Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως η σύζυγός του, που έχει φύγει από την ζωή έχει τρία παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της αλλά και εγγόνια, τα οποία έχουν γίνει παιδιά και εγγόνια του Ηλία Μαμαλάκη

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ