Πριγκίπισσα Σαρλίν - Πρίγκιπας Αλβέρτος: Ντύθηκαν γαμπρός & νύφη ξανά στον ετήσιο χορό του Ερυθρού Σταυρού - Η ολόλευκη τουαλέτα & τα σκουλαρίκια Van Cleef (φωτό - βίντεο)

Μεγαλειώδης εκδήλωση!

Το 74ο γκαλά του Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιήθηκε αυτό το Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 στη θρυλική Salle des Étoiles στο Σπόρτινγκ Μόντε Κάρλο.

 

 

 

 

Όπως κάθε χρόνο, αυτή η μεγάλη φιλανθρωπική στιγμή υπέρ του Ερυθρού Σταυρού είναι επίσης μια κοινωνική εκδήλωση που μας επιτρέπει να δούμε το μοναδικό στιλ των διάσημων καλεσμένων. Ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' και η πριγκίπισσα Σαρλίν ήταν ντυμένοι στα λευκά. Τους συνόδευε η Camille Gottlieb που φόρεσε ένα νεραϊδένιο φόρεμα. 

 

 

Ο πρίγκιπας Albert II, 65, η πριγκίπισσα Charlene, 45, και η Camille Gottlieb, 25, έκαναν μια μεγάλη είσοδο στο Sporting Monte-Carlo. Το ζευγάρι ήταν σε ευχάριστη διάθεση με τον πρίγκιπα να φοράει ένα λευκό σμόκιν με κόκκινο παπιγιόν και τη Σαρλίν να κρατάει στα χέρια της μία λευκή ανθοδέσμη.

Διαβάστε ακόμη: Joyeux anniversaire: 12 χρόνια γάμου για τον Αλβέρτο και την Σαρλίν - Aς θυμηθούμε τις φωτογραφίες της τελετής που άφησε εποχή (βίντεο)

Η λαμπερή όπως πάντα πριγκίπισσα Σαρλίν είχε περιποιημένο styling και φαινόταν να έχει για ακόμη μία φορά ένα μειδίαμα που ορισμένες φορές μας μπερδεύει για το αν είναι όντως καλά.

Για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση επέλεξε μία ολόλευκη maxi τουαλέτα με διάφανα μανίκια γεμάτη στρας και πούλιες.


instagram @pointdevue

 

 

 

 

Το ιδιαίτερο κόσμημα της, τα καταπληκτικά σκουλαρίκια ήταν Van Cleef & Arpels από τη συλλογή Romeo and Juliet. 

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Σαρλίν: Έχει να φανεί δημόσια πάνω από 3 εβδομάδες - Ανησυχούν οι royal fans (φωτό)

Αυτά τα εντυπωσιακά κοσμήματα σετ με διαμάντια σε λευκό χρυσό και ροζ χρυσό και με απίστευτα μπλε ζαφείρια που έλαμπαν, έκαναν την πριγκίπισσα να κλέβει την παράσταση και να μην μπορούμε να πάρουμε να μάτια μας από πάνω της!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ