«Ποτέ μην λες ποτέ»: Είπα "Ναι" στον Δημήτρη Γαλάνη και κατεβαίνω Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού - Δουλεύει πολύ, είμαι workaholic παλαιάς κοπής, πάμε!

Νέα "πρόκληση" για τη δημοσιογράφο!

Η Ειρήνη Νικολοπούλου κατεβαίνει υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού!

Μία νέα "πρόκληση" για τη δημοσιογράφο, η οποία αποφάσισε να κατέβει στον πολιτικό στίβο και να μοιραστεί με τον κόσμο τα σχέδια και τις ιδέες της για ένα καλύτερο αύριο.

Είπε, λοιπόν το "ναι" μετά από πολλές προτάσεις που είχε δεχτεί ανά τα χρόνια!

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την καλωσόρισε την ομάδα του, αφού είπε λίγα λόγια για εκείνη και την επαγγελματική της πορεία.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε μία φωτογραφία από τον Νοέμβιο του 2018 στην οποία πρωταγωνιστούν εκείνος και η κ. Νικολοπούλου και είναι από την πρώτη εκδήλωση του ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ που παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γαλάνης: 

 

 

Καλωσορίζω στην μεγάλη Ομάδα μας 
τη γνωστή Δημοσιογράφο Ειρήνη Νικολοπούλου Η Ειρήνη Νικολοπούλου τον Νοέμβριο του 2018 (φωτό) παρουσίασε την πρώτη εκδήλωση του ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ και άνοιξε τον νικηφόρο αγώνα που κατέληξε στην ανάδειξη μας ως Δημοτικής Αρχής !
Η δημοσιογράφος  - επικοινωνιολόγος Ειρήνη Νικολοπούλου έχει ένα πλούσιο βιογραφικό. Σπούδασε Νομικά - Δημόσιο Δίκαιο  & Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ συνέχισε τις σπουδές της στις ξένες γλώσσες  στην Οξφόρδη στη Νίκαια , στη Nancy της Γαλλίας , στο Λουξεμβούργο για να γίνει διερμηνέας ....
Ο δρόμος την έφερε στην  ΕΡΤ-2 όπου ξεκίνησε την καριέρα της ως παρουσιάστρια ειδήσεων & εκπομπών.Παράλληλα δούλεψε στα ΝΕΑ &στο ΒΗΜΑ αλλά και στο περιοδικό ΕΝΑ ενώ είχε μιά σύντομη σχέση με  το ραδιόφωνο .
Με πάθος για τη διεθνή ειδησεογραφία και την Ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή παρουσίασε στο Mega, το Star, στον Alpha, τέλος πάλι στην ΕΡΤ αποκλειστικές συνεντεύξεις με μεγάλες προσωπικότητες της πολιτικής και διάσημους καλλιτέχνες: Φρανσουά Μιττεράν, Μάργκαρετ Θάτσερ, Μπεναζίρ Μπούτο, Γιασέρ Αραφάτ, Σιμόν Πέρεζ, Λεχ Βαλέσα, Ζακ Σιράκ, Βαλερί Ζισκάρ ΝτΈστέν ,Λουτσιάνο Παβαρότι, Τίνα Τάρνερ, Σίρλευ Μπάσει, Τομ Χάνκς, Άντονυ Κουίν, Ρόμπερτ Ντε Νίρο ,Κλαούντια Καρντινάλε κα.
Το 2003-2004 ήταν η βασική παρουσιάστρια των επίσημων εκπομπών και εκδηλώσεων της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας,σύμβουλος της Προέδρου Γ.Αγγελοπούλου γιά διεθνή media . 
Ιδρυτική Πρόεδρος του Ευρωπαικού Δικτύου Ελληνίδων Δημοσιογράφων & Πρόεδρος των Γαλλόφωνων δημοσιογράφων της Ελλάδας .
Το 2012 της ανατέθηκε από το CNBC η παραγωγή  ντοκιμαντέρ για την κρίση στην Ελλάδα με τίτλο ‘’Greece: An Economic Odyssey’’ ενώ το 2012-2013 παρουσίασε μία σειρά πολιτικών ενημερωτικών εκπομπών και συνεντεύξεων με προσωπικότητες στο πρώτο διαδικτυακό κανάλι Focus Web TV.
Το 1990 τιμήθηκε με  το Δημοσιογραφικό βραβείο του ΟΗΕ ,το 2000 με το Ευρωπαϊκό βραβείο ‘’Κωνσταντίνος Καλλιγάς’’ και το 2001 ψηφίστηκε από το κοινό ως ‘’Η καλύτερη Παρουσιάστρια Ειδήσεων’’.
Όταν η τηλεόραση πέρασε στην… ιστορία ίδρυσε την δική της εταιρεία ολιστικής επικοινωνίας Aboutmedia & υπήρξε σύμβουλος επικοινωνίας, event manager, media trainer σε  μεγάλες εταιρείες όπως η Coca Cola, ABN AMRO BANK, CREDIT AGRICOLE ,PROCREDIT BANK ,  ΕΛΠΕ , ενώ γιά το διαφημιστικό της έργο σε τιμήθηκε δύο φορές με Χρυσό & Αργυρό  Ερμή ,τα κορυφαία βραβεία στον χώρο της διαφήμισης.
Ίδρυσε και διευθύνει απο το 2011  δύο ιστότοπους το www.eirinika.gr και το www.madeingreece.news για την ανάδειξη των απανταχού Ελλήνων δημιουργών.
Πλήρες βιογραφικό δείτε στο www.enikolopoulou.gr 
Υπήρξε υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού  του ICC WOMEN HELLAS & πρόσφατα ανέλαβε ως  Σύμβουλος  Επικοινωνίας της Κλινικής ΛΗΤΩ του ομίλου ΥΓΕΙΑ ,και  παραμένει σύμβουλος επικοινωνίας ξένων τραπεζών 
Ειρήνη καλώς ήρθες και ως μάχιμη στην Μεγάλη Ομάδα μας!
Προάστιο Πρότυπο - Δημήτρης Γαλάνης

Και φυσικά, η ίδια η Ειρήνη Νικολοπούλου σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία:

Σημαντική, ακόμη ήταν και η ενθάρρυνση του κόσμου προς την κ. Ειρήνη, οι οποίοι της έδιναν συγχαρητήρια, ευχές για το νέο ξεκίνημα και στήριξη στα επόμενα βήματα της!

Με τη σειρά της η Ειρήνη Νικολοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ευχαρίστησε το Δήμαρχο, Δημήτρη Γαλάνη για την τιμή!

 

 

Καλημέρα και Καλή Κυριακή 
«Ποτέ μην λές ποτέ» 
Ως γνήσια κινηματογραφόφιλη ,με  αυτή την φράση είμαι εξοικειωμένη 
Για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που αρνούμαι να κατέβω στην κεντρική πολιτική σκηνή ή στην Ευρωβουλή και  τις τιμητικές προτάσεις που έχω δεχθεί από όλο το πολιτικό φάσμα, είπα ΝΑΙ στον Dimitris Galanis
γιατί οσο ωριμάζω τόσο περισσότερο νοιάζομαι για την όμορφη Κηπούπολη οπου ζώ  και δεν την αλλάζω με τίποτα
Ως γνήσια workaholic , δεν θα «κατέβαινα», αν δεν εβλεπα οτι ο Δήμαρχος ρίχνει δουλειά και είναι αδιάφθορος
Αυτά αρκούν ?
Δημήτρη ευχαριστώ γιά την τιμή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ