Προφυλακίστηκε ο νταής που ξυλοκόπησε τη γυναίκα του: Εμφανίστηκε «μετανιωμένος» στον ανακριτή - «Θόλωσα από θυμό, δεν ήθελα να την σκοτώσω» (βίντεο)

Στη φυλακή οδηγείται ο 53χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του στη Λάρισα ύστερα από την απολογία του και κατόπιν σύμφωνης γνώμης ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, η απολογία του 53χρονου, που ξυλοκόπησε άγρια τη 43χρονη αστυνομικό στη Λάρισα.

Νωρίτερα κατά την απολογία του, πριν την οποία αποδοκιμάστηκε κατά την είσοδό του στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας, ο Κ.Μ. φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτρια ότι «θόλωσα από θυμό, είμαι απαράδεκτος, δεν ήθελα να την σκοτώσω» και δήλωσε μετανιωμένος για τον άνανδρο ξυλοδαρμό της 43χρονης αστυνομικού.

«Θόλωσα από θυμό, δεν ήθελα να τη σκοτώσω»

Σύμφωνα με τα onlarissa, ο επιχειρηματίας φέρεται να είπε κατα την απολογία του: «Είμαι απαράδεκτος για όσα έκανα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, όμως δεν ήθελα να την σκοτώσω. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον πόνο και την ζημιά που προκαλώ, το αντιλήφθηκα μετά τις τρεις ημέρες που βρίσκομαι στα κρατητήρια. Θόλωσα από τον θυμό».

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ κατά την άφιξη του επιχειρηματία στο γραφείο της ανακρίτριας μια γυναίκα που βρισκόταν στον διάδρομο του φώναξε «γιατί το έκανες;» με τον ίδιο να μην δίνει καμία απάντηση.

 

 

Ο 53χρονος στην απολογία του τόνισε ότι έγιναν κάποια πράγματα που τον εξώθησαν στα άκρα.

Η 43χρονη αξιωματικός έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ήδη από το πρωί, πριν την απολογία του 53χρονου συζύγου της, μέσω του δικηγόρου της Διαμαντη Μπασαρά.

Έγινε γνωστό ακόμη ότι την υπεράσπιση του άντρα αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας. Ζήτησε νέα προθεσμία για απολογία αύριο αλλά η ανακρίτρια δεν του την έδωσε.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία. «Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς.

Τα τραύματα της αστυνομικού

Η αξιωματικός της αστυνομίας νοσηλεύεται με πολύ σοβαρά τραύματα στα νεφρά, στην σπλήνα, στα πλευρά και το πρόσωπο. Οι γιατροί, δε, του γενικού νοσοκομείου της Λάρισας, δήλωσαν σοκαρισμένοι κυρίως από την αγριότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε από τον σύζυγο της, ενώ η νοσηλεύτρια και φίλη της, που την υποδέχτηκε στο νοσοκομείο, δεν την αναγνώρισε από τα χτυπήματα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ η αστυνομικός περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του συζύγου της λέγοντας, επίσης, ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που την χτύπησε αν και στο παρελθόν είχε δεχθεί απειλές για αυτό και είχε προχωρήσει σε μήνυση.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς… Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η 43χρονη.

 

 

Διαβάστε ακόμα: Η αστυνομικός στη μάνα της: «Μαύρισε μέσα η ψυχή μου, δεν αντέχω» - Τι τραβούσε 15 χρόνια - Πως την έσωσε η γειτόνισσα (βίντεο)

Τι είπαν τα παιδιά στους ψυχολόγους για την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα τους

Στο μεταξύ, ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. μίλησαν με τα δύο παιδιά του ζευγαριού προκειμένου να διαπιστώσουν αν είχαν γίνει μάρτυρες κακοποιητικών συμπεριφορών από μεριάς του πατέρα τους. Από τη συζήτηση προέκυψε πως, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα παιδιά, ο 43χρονος δεν είχε χτυπήσει τη σύζυγο του ενώπιον τους, παρόλο που, όπως είπαν, είχαν δει κατά καιρούς τους γονείς τους να τσακώνονται.

Διαβάστε ακόμα: Λάρισα - Ξυλοδαρμός αστυνομικού: Τη χτυπούσε αλύπητα επειδή ζήτησε οριστικό χωρισμό - Η παθολογική ζήλεια - Θα τη σκότωνε είπε ο αδερφός της (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ