Η Αλεξία Εβερτ κατασυγκινεί: "Εσύ Λίζα μαμά μου με την απαράμιλλη αρχοντιά σου δεν είσαι σε θέση να μιλήσεις - Σε λατρεύω"

Τι λέει μέσα από τα social media ...

Η Αλεξία Έβερτ ραγίζει καρδιές μέσα από το τελευταίο post της ...

Συγκεκριμένα, η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Μιλιτιάδη Έβερτ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μιλάει για τη μητέρα της, Λίζα Έβερτ που είναι πολύ άρρωστη.

Αναλυτικά στο post γράφει:

Πάλι εγώ. Είναι 21:30 και τέτοια ώρα ( και μάλλον πολύ νωρίτερα) θα μιλούσα, όπως μιλούσα καθημερινά με την μητέρα μου. Αλλά δεν...... Συγχωρέστε με, αλλά δεν αντέχω (Η φωτογραφία είναι περίπου 5 ετών) . Δεν θέλω καμία λύπηση, όμως η Λίζα που την γνωρίζατε, γιατί το 99% τοις 100 είστε φίλοι μου ή καλοί γνωστοί δικοί μου ή/και των γονέων μου ξέρουν Η όμορφη Λίζα με τα πανέμορφα πράσινα μάτια της ( εγώ με τόσο σκούρα μαύρα μάτια που με έλεγαν η μαυρομάτα  του Πικερμίου ( Μίλτο, μάλλον πήρα το DNA σου???), εσύ με την απαράμιλλη αρχοντιά σου και ομορφιά σου δεν είσαι σε θέση να μιλήσεις.Απλά να πω ότι σε λατρεύω, όπως σε λάτρεψαν και πίστεψαν πολλοί. Μαθήτρια, στα καλύτερα σχολεία ,  με 2 βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών. Μοναχικός ο δρόμος σου ( εσύ το επέλεξες) αλλά κάτι παραπάνω από  σπουδαία. Σε λατρεύω.

Αναφέρεται σε εκείνη με τα πιο τρυφερά λόγια.

Σε προηγούμενη δημοσίευση αναφέρει:

Ο Θεός να μας δίνει δύναμη. Μεταξύ της μητέρας και κόρης ( εμένα) μας χωρίζουν μόλις21- 22 χρόνια. Δεν άφηνε σήμερα το χέρι μου.Δυο χέρια γυναικεία ενωμένα σημερινά και σχεδόν σε όλη την κοινή μας πορεία που όμως είναι πιο βαρυσήμαντα από αντρικά. Και είναι, το απέδειξε για όποιον έζησε και παρακολούθησε το έργο της ( δυο φορές βραβευμένη από την Ακαδημία Αθηνών)...Η καλλονή των Αθηνών. Την ξέρατε. Και αν υπερβάλλω γράψτε το..Λατρεμένη μου. Δεν έχω πρότυπα ( με ρώτησαν σε μια συνέντευξη). Όμως η μητέρα μου ήταν κατά 80% πρότυπο μου. Και οι περισσότεροι φίλοι μου ξέρετε τι λέω. Ένας απίστευτα ακέραιος χαρακτήρας. Μια Αμερικανίδα που λάτρεψε την Ελλάδα, όπως ο πατέρας της Αρχαιολόγος Ευγένειος Βαντερπουλ που " κοιμάται" στο Α Κοιμητήριο Αθηνών από λατρεία στην Ελλάδα, ενώ είχε χίλια μαυσωλεία να ταφεί στην Αμερική.. .Μαμά μου όμορφη σπουδαία, Βάστα. ❤

Εμείς θα ευχηθούμε όλα να πάνε καλά ...

Διαβάστε ακόμη: Η Αλεξία Έβερτ συγκλονίζει: Το ιατρικό λάθος που κατέστρεψε τα εγκεφαλικά κύτταρα του συζύγου της (Βίντεο)


eurokinissi

Αλεξία Έβερτ

Η Αλεξία (Αλεξάνδρα) Έβερτ Αλβέρτη, κόρη του Μιλτιάδη και της Λίζας Έβερτ, μεγάλωσε και ζει στο κέντρο της Αθήνας, στην γειτονιά του Μετς.

Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Westminster του Λονδίνου. Από το 1989 και για πολλά χρόνια εργάστηκε σε εταιρίες στον ιδιωτικό τομέα και σε διευθυντικές θέσεις στους τομείς των πωλήσεων, μάρκετινγκ, της διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού και επικοινωνίας.

Το 2006 εξελέγη δημοτική σύμβουλος και διετέλεσε Αντιδήμαρχος στον τομέα της Υγείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Ισότητας. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος των Παιδικών και Εφηβικών Βιβλιοθηκών Ελλάδος (ΟΠΕΔ/Υπουργείο Παιδείας) και στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Ισότητας του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (ΚΕΘΙ). Το 2019 εξελέγη πρώτη σε ψήφους Δημοτική Σύμβουλος Αθηνών και ανέλαβε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Σήμερα, είναι Πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών.

Το 1999 παντρεύτηκε τον Γιώργο Αλβέρτη και έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Η μητέρα της, Λίζα Έβερτ

Σπάνια βλέπουμε την Λίζα Βάντερπουλ Έβερτ σε δημόσιες εμφανίσεις μετά τον θάνατο του πολιτικού Μιλτιάδη Έβερτ. Κρατάει χαμηλό προφίλ γενικά.

Η Λίζα Έβερτ και έχει δύο κόρες, την Αλεξία και την Ιλεάνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ