Κατερίνα Παπουτσάκη: All black με κοντό σορτσάκι - Top model με μαγιό που θα λατρέψετε κι εσείς

Πάντα στυλάτη η Κατερίνα Παπουτσάκη, με μαύρο σύνολο αλλά και με μαγιό!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της στο Instagram. Η ηθοποιός έχει ένα προσωπικό και ξεχωριστό στιλ, το οποίο αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις ακόλουθές της. Η Κατερίνα Παπουτσάκη αγαπά όλες τις εκφάνσεις της μόδας. Αυτό φαίνεται και από τις επιλογές της, από casual σύνολα με τζιν και sneakers μέχρι εντυπωσιακά καλοκαιρινά φορέματα ή ακόμα και πιο classic γραμμές και look.

Το γούστο της για τη μόδα εκφράζεται μέσα από τις συχνές αναρτήσεις της και αντικατοπτρίζεται στην αισθητική της. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση, η Κατερίνα Παπουτσάκη φορούσε ένα κοντό, μαύρο σορτσάκι με ξέφτια και ένα ιδιαίτερο μαύρο τοπ. Το τοπ είχε cut out λεπτομέρειες στο μπούστο και λεπτή τιράντα, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο το καλογυμνασμένο σώμα της. Την εμφάνισή της συμπλήρωσε με μαύρη τσάντα και χρυσά κοσμήματα.

Το all-black σύνολο είναι παντοτινά κομψό και διαχρονικό, κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας. Επίσης, πρόκειται για ένα σύνολο ιδανικό για το καλοκαίρι καθώς, όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, αναδεικνύει το μαυρισμένο δέρμα.. Το all-black στυλ προσδίδει φινέτσα και κύρος σε κάθε γυναίκα, και με την επιλογή κατάλληλων παπουτσιών, μπορεί να μεταμορφωθεί από καθημερινό σε κομψό βραδινό ντύσιμο.

Τα υπέροχα μαγιό της Κατερίνας Παπουτσάκη

Απίθανα είναι και τα μαγιό που έχει επιλέξει η ηθοποιός φέτος το καλοκαίρι για τις διακοπές της. Σε μια δημοσίευση, τη βλέπουμε να βγαίνει από τη θάλασσα και να στέκεται πανέμορφη δίπλα από την ξαπλώστρα, φορώντας το απόλυτο γαλάζιο μαγιό, το οποίο αναδεικνύει το μαύρισμά της.

Σε άλλη ανάρτηση τη βλέπουμε να ποζάρει ανέμελη με ένα πράσινο μπικίνι, το οποίο αποτελείται από ένα ψηλόμεσο κάτω μέρος και ένα ιδιαίτερο τοπ. Το συγκεκριμένο μαγιό είναι από την εταιρεία H&M και μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

Instagram @katerina_papoutsaki

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Παπουτσάκη: Χαμογελαστή με μίνι φόρεμα & γιορτινό φόντο - «2022 γεια σου, πάρ' τα όλα δικά σου!» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ