Επανεμφάνιση της καλλονής Αντζελίνα Τζολί με μαύρο cut out φουστάνι - Μαζί της ως νέα βοηθός η 15χρονη κόρη της, Βιβιέν (φωτό)

Συγκλό!

Μας κατέπληξε για ακόμη μία φορά!

Φυσικά, ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί της οποίας το γούστο στη μόδα είναι θαυμάσιο.

Συνήθως, επιλέγει minimal μονόχρωμα κομμάτια όπως μαύρα, μπεζ, πράσινα, ενώ τα παιδιά της υιοθετούν ένα πιο sportive, casual look.

Έτσι και στη συγκεκριμένη εμφάνιση της στη Νέα Υόρκη, η 48χρονη φόρεσε ένα μακρύ αέρινο cut out φόρεμα συνδυασμένο άψογα με ασορτί σακάκι και YSL clutch.

Το outfit της ολοκλήρωσαν οι nude Christian Louboutin γόβες με ψηλό τακούνι. 

Διαβάστε ακόμη: Angelina Jolie: H εντυπωσιακή έξοδος στη Νέα Υόρκη με τα παιδιά της - Με απίθανο στυλ όλοι τους (φωτό - βίντεο)

Όσο για τη μικρούλα Βιβιέν για ακόμη μία φορά ήταν απλά ντυμένη με λευκό μακρυμάνικο μπλουζάκι, σκουρόχρωμο παντελόνι και sneakers.


instagram @angelinajoliekl

Να υπενθυμίσουμε ότι η Βιβιέν είναι ένα από τα έξι παιδιά της Αντζελίνα Τζολί με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ, από τον οποίο χώρισε το 2016 μετά από δύο χρόνια γάμου και μια δεκαετία σχέσης.

Τα υπόλοιπα παιδιά τους είναι ο 22χρονος Μάντοξ, ο 19χρονος Παξ, η 18χρονη Ζαχάρα, η 17χρονη Σίλο και ο δίδυμος αδελφός της Βιβιέν, Νοξ.

Επιπλέον, πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι επικεφαλής παραγωγός του μιούζικαλ «The Outsiders» που θα ανέβει στο Broadway, το οποίο είναι βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του 1983.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ET, η κόρη της Αντζελίνα Τζολί, Βιβιέν, θα δουλέψει εθελοντικά ως βοηθός της μητέρας της, έχοντας άμεση συμμετοχή στην παραγωγή.

Διαβάστε ακόμη: Στο κόκκινο η σχέση Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί για το διάσημο πια ροζέ τους, Miraval - O Ρώσος που εξαγόρασε μυστικά το μερίδιο της

Όπως αναφέρει η DailyMail, πηγή από το περιβάλλον της Τζολί αποκάλυψε ότι η Βιβιέν λατρεύει το μουσικό θέατρο» και ότι η μητέρα της την πήγαινε να παρακολουθήσει θεατρικές παραγωγές από τότε που ήταν μικρό κορίτσι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ