Η Britney Spears άρχισε τα τρελά της! Ξαπλώνει γυμνή & μας μιλάει, την γλύφει ένας άγνωστος στα μπούτια - Αυτά είδε ο Ασγκάρι & ζήτησε διαζύγιο (βίντεο)

Είναι και single πλέον 

Η Britney Spears και ο σύζυγός της, Sam Asghari, φαίνεται ότι τράβηξαν χωριστούς δρόμους, μετά από έναν μεγάλο καβγά του ζευγαριού. Μάλιστα, σύμφωνα με το TMZ, υπήρξε και απιστία από την πλευρά της τραγουδίστριας.

Έκτοτε, η τραγουδίστρια ξεκίνησε να δημοσιεύει κάποια αποκαλυπτικά βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε ακόμη: H Britney Spears ξεσπά για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της - ''Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο πόνο'' (βίντεο)

Συγκεκριμένα, στο ένα κάθεται ξαπλωμένη και είναι γυμνή καθώς κοιτάει στην κάμερα και ποζάρει.

Παράλληλα, στο backround έχει βάλει το τραγούδι της Annie Lennox•I Put A Spell On You.

Στο τελευταίο βίντεο που ανήρτησε εμφανίζεται μαζί διάφορους άντρες που τη σηκώνουν, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο βλέπουμε τον έναν να τη γλύφει στα πόδια.

"Όταν πας να συναντηθείς με έναν λεγόμενο "φίλο" και οδηγείς μια ώρα για κοτόπουλο !!! Έπειτα πρέπει να περιμένετε στο αυτοκίνητο και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα... Το αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόμουν δεν είχε χρησιμοποιηθεί ποτέ στο παρελθόν… οπότε πώς με ακολούθησαν;;; Ο δρόμος του φαραγγιού του Malibu είναι ο πιο φρικτός δρόμος που μπορείς να οδηγήσεις ποτέ… οπότε τι κάνει μια σκύλα σαν εμένα!!??! Φοράω το πράσινο φόρεμά μου και εμφανίζομαι στους φίλους μου!!! Κάλεσα τα αγαπημένα μου αγόρια και ΕΠΑΙΞΑ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ!!", σημείωσε στη λεζάντα του βίντεο η 41χρονη.

Διαβάστε ακόμη: Σύζυγος Britney Spears: Ο τέως ισχυρίζεται ότι του έριχνε μπουνιές ακόμα και στον ύπνο του - Το διαζύγιο που θα γίνει σήριαλ

Λογικά, κάτι τέτοιο θα είδε και ο Sam Asghari και ... εξαφανίστηκε!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ