Claudia Schiffer: "Είμαι στον παράδεισο της Ελλάδας για τα γενέθλια μου" - Μαντέψτε που βρίσκεται το διάσημο μανεκέν - κορμί σπαθί για τα 53 της (φωτό)

Που λέτε;

 

Τα γενέθλια της στην Ελλάδα γιόρτασε η Κλόντια Σίφερ.

Το διάσημο μοντέλο έγινε 53 χρονών και δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic από το 1995: Όταν η Ναόμι Κάμπελ, Ελ Μακφέρσον & Κλόντια Σίφερ έκαναν κοινή βραδινή έξοδο - Η mini glam φούστα & το διχτυωτό καλτσόν (φωτό - βίντεο)

Έβαλε, λοιπόν, το χρωματιστό με σχέδια μαγιό της και πόζαρε ανάμεσα στα μπαλόνια του πάρτι!

 

 

Μεταξύ άλλων, μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από την ιδιαίτερη για εκείνη μέρα με τους 1,9 εκατομμύρια ακολούθους της στο instagram.

Διαβάστε ακόμη: Όταν η Claudia Schiffer πόζαρε τόπλες με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας - Αψεγάδιαστο κορμί & σαγηνευτικό βλέμμα (φωτό)

Σε ένα βιντεάκι παίζει με μία πεταλούδα, ενώ κάπου ανάμεσα στο φωτογραφικό της άλμπουμ βλέπουμε την τούρτα η οποία θυμίζει περισσότερο κέικ θα λέγαμε!


instagram @claudiaschiffer

"Γιορτάζοντας στον ελληνικό παράδεισο, με έναν ξεχωριστό φίλο που ήρθε να μου ευχηθεί χρόνια πολλά", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Η 53χρονη, ωστόσο, απέφυγε να αποκαλύψει τον ελληνικό τόπο στον οποίο γιόρτασε τα γενέθλια της.

Γνωρίζουμε ότι έχει μία αδυναμία στις Σπέτσες αλλά και την Αντίπαρο την οποία επισκέφθηκε νωρίτερα φέτος.

Διαβάστε ακόμη: Kλόντια Σίφερ: Ελληνικό νησί επέλεξε και φέτος για τις διακοπές της - Που βρίσκεται το super model (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Στις Σπέτσες & πάλι η Κλόντια Σίφερ που αγαπάει την Ελλάδα- τα υπέροχα καλοκαιρινά φορέματά της πάνω στο σκάφος - Παρέα με την φίλη της (φωτό)

Που λέτε να είναι;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ