Χαμόγελα και φιλιά στο κόκκινο χάλι - Ο Ματέο Σαλβίνι και η 31χρονη σύντροφός του Φραντσέσκα Βερντίνι στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Το ευτυχισμένο ζευγάρι στο κόκκινο χαλί!

Ο αντιπρόεδρος της ιταλκής κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι, βρέθηκε με τη σύντροφό του Φραντσέρκα Βερντίνι στο 80ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Το ζευγάρι φάνηκε πολύ χαρούμενο στο κόκκινο χαλί και τη βραδιά κινηματογράφου.

Ο Ιταλός υπουργός και ηγέτης της Λέγκας του Βορρά, παρακολούθησε μαζί με την 31χρονη την πρεμιέρα της ταινίας «Comandante». Για την εμφάνισή του επέλεξε ένα εκλεπτυσμένο μαύρο σμόκιν και παπιγιόν για τον λαιμό.

Η εκθαμβωτική σύντροφός του φόρεσε ένα χρυσό με μεταλλική όψη κοστούμι με φαρδύ σακάκι. Από μέσα επέλεξε να βάλει ένα crop top σε παρόμοια απόχρωση. Το look ολοκλήρωσε με μεταλλικές γόβες στο ίδιο κλίμα.

Φωτογραφίες του ζευγαριού από την άφιξή του στη Βενετία

Διαβάστε επίσης: 80o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας: Κόκκινο χαλί χωρίς Χόλιγουντ - Έλαμψαν όμως οι Ιταλίδες - Δείτε εντυπωσιακές εμφανίσεις

Η σχέση του Ματέο με την Φραντσέσκα

Ο Ματέο Σαλβίνι, ο ηγέτης του Λέγκας του Βορρά, διατηρεί σχέση με την 29χρονη Φραντσέσκα Βερντίνι. Η Francesca Verdini είναι το τρίτο παιδί του πολιτικού Denis Verdini και έχει δύο αδέλφια. Έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο LUISS, όπου σπούδασε Οικονομικά και εργάστηκε σε διάφορους τομείς. Αρχικά συνεργάστηκε με περιοδικά, εργάστηκε για μια αργεντίνικη εταιρεία τέχνης και επιχείρησε να εισέλθει στον κινηματογραφικό τομέα ιδρύοντας τη δική της εταιρεία παραγωγής με την ονομασία La Casa Rossa, η οποία επικεντρώνεται σε εργασίες post-production για ντοκιμαντέρ, διαφημίσεις, μικρού μήκους, εταιρικά βίντεο και ταινίες μεγάλου μήκους.

Η Francesca Verdini είναι επίσης συνιδιοκτήτρια, μαζί με τον αδελφό της, του εστιατορίου PaStation κοντά στο Montecitorio.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2019 στο εστιατόριο PaStation και ο Σαλβίνι φέρεται να την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Ο Σαλβίνι έχει εκφράσει τη βαθιά του αγάπη για τη Φραντσέσκα, επαινώντας την υπομονή και τη γλυκύτητά της.

Έχουν προχωρήσει τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα, αποφασίζοντας να ζήσουν μαζί, και η Francesca έχει αναπτύξει καλή σχέση με τα παιδιά του Salvini από προηγούμενες σχέσεις, τον Federico και τη Mirta. Τόσο ο Σαλβίνι όσο και η Φραντσέσκα έχουν τονίσει ότι η διαφορά ηλικίας μεταξύ τους δεν αποτελεί πρόβλημα. Ωστόσο, δεν έχουν αναφέρει σχέδια για γάμο, παρά το γεγονός ότι είναι μαζί για περισσότερα από τέσσερα χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ