Single και πάλι η Alessandra Ambrosio - Χωριστά από τον σύντροφό της Richard Lee όλο το καλοκαίρι

Χωρισμένη θέλουν τα δημοσιεύματα την Βραζιλιάνα καλλονή!

Η Alessandra Ambrosio και ο Richard Lee, οι οποίοι είναι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια, φέρονται να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ερωτική τους ζωή, γεγονός που τους ώθησε να κάνουν ένα διάλειμμα. Αναμένεται να επιβεβαιωθεί ο χωρισμός τους και από τους ίδιους.

Η Βραζιλιάνα Alessandra Ambrosio, γνωστή για την καριέρα της στο μόντελινγκ, έχει γίνει πρωτοσέλιδο τον τελευταίο καιρό, αλλά όχι για τις εμφανίσεις της στην πασαρέλα. Η προσωπική της ζωή είναι αυτή που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση, το ταραχώδες πρόγραμμά τους, κράτησε χώρια το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η Alessandra απολάμβανε ποιοτικό χρόνο με τους φίλους της και τα λατρεμένα της παιδιά, ενώ ο Richard αφοσιώθηκε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Αν και η Alessandra έχει εκφράσει την αγάπη της για τον Richard, οι γνώστες τρέφουν αμφιβολίες για το μέλλον της σχέσης τους. Μια πηγή ανέφερε: 

«Δεν έχουν περάσει πολύ χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι. Ήταν με τους φίλους και τα παιδιά της, και εκείνος δούλευε. Έτσι έχουν απομακρυνθεί για λίγο. Πάντα τον αγαπούσε πολύ. Έχουν χωρίσει εδώ και μήνες»

Ο μειωμένος χρόνος που περνάει το ζευγάρι μαζί έγινε εμφανής, όταν ο Richard έχασε επιδεικτικά τις καλοκαιρινές αποδράσεις της Alessandra στην Ίμπιζα και τον εορτασμό των 15ων γενεθλίων της κόρης της από τον πρώην σύντροφό της, Anja, τον περασμένο μήνα. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στα μέσα Ιουνίου σε μια παραλία της Σάντα Μόνικα, όπου οι αλληλεπιδράσεις τους φάνηκαν περισσότερο πλατωνικές παρά ρομαντικές, εγείροντας ερωτήματα για την κατάσταση της σχέσης τους.

Διαβάστε επίσης: Alessandra Ambrosio: Σαν δίδυμες με τη 15χρονη κόρη της - Τα χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της - Πάρτι στα ροζ για την Anja

Η παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντικατοπτρίζει επίσης το αυξανόμενο χάσμα μεταξύ τους, με τις πιο πρόσφατες κοινές αναρτήσεις τους να χρονολογούνται από τον Ιανουάριο, όταν έκαναν διακοπές με την οικογένεια της Alessandra στο χιονοδρομικό κέντρο Montage Deer Valley στο Park City.

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021 και έχει γνωρίσει πολλά σκαμπανεβάσματα, με αποκορύφωμα την τωρινή τους απόφαση να κάνουν ένα διάλειμμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ