Μεγκ Ράιαν: αποκαλύπτει την αντίδραση των παιδιών της στη διάσημη σκηνή του οργασμού της

Η σκηνή του οργασμού απασχολεί ακόμη τη Μεγκ Ράιαν

Είναι μία σκηνή που όλες και όλοι έχουμε δει, όχι μία και δύο φορές αλλά πολλές. Αποσπάσματά της στο YouTube αλλά και στα social media εμφανίζονται συνέχεια. Ο λόγος για τη σκηνή του οργασμού της Μεγκ Ράιαν στην ταινία «Όταν ο Χάρι γνώρισε την Σάλι», που προβλήθηκε το 1989.

Σε αυτήν, η Μεγκ Ράιαν προσποιείται με μεγάλη επιτυχία ότι φτάνει σε οργασμό, καθισμένη σε ένα καφέ της Νέας Υόρκης απέναντι από το συμπρωταγωνιστή της.

Με αυτόν τον τρόπο, η Σάλι (Μεγκ Ράιαν) διδάσκει στον Χάρι (Μπίλι Κρίσταλ) το πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα να προσποιηθεί έναν οργασμό, τραβώντας τα βλέμματα όλων των παρεβρισκόμενων.

Η κόρη της Μεγκ Ράιαν, η Ντέιζι Τραϊν Ράιαν, και ο γιος της, ο πρωταγωνιστής του The Boys, Τζακ Κουέιντ, φαίνεται να μην απολαμβάνουν τη δημοφιλία της σκηνής μέχρι στο σήμερα.

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας της ταινίας, «What Happens Later», η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο Interview Magazine, είπε: «Είναι αστείο, ο γιος μου μόλις μου τηλεφώνησε σήμερα το πρωί επειδή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και μένει σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Katz's Deli (εκεί όπου γυρίστηκε η σκηνή)», δήλωσε η Μεγκ Ράιαν. «Ήταν και η κόρη μου εδώ και τους είχα σε ανοιχτή ακρόαση και μου φώναζαν «Μαμά, αυτό είναι ένα μοναδικό είδος ντροπής που νιώθουμε. Ο γιος μου μου είπε ότι στο Katz's υπάρχει μία φωτογραφία μου στο τραπέζι που γυρίστηκε η σκηνή», πρόσθεσε.

 

 

Στο διάσημο Katz's Delicatessen, όπου γυρίστηκε η εν λόγω ταινία υπάρχει μια πινακίδα που δείχνει το περιβόητο και πολυπόθητο τραπέζι. Σε αυτήν γράφει: «Where Harry met Sally…ελπίζουμε να έχετε αυτό που είχε εκείνη Απολαύστε το!»

 

 

Η Ράιαν μάλιστα θεωρεί πως δεν είναι σωστή η ένδειξη στο τραπέζι, αφού λανθασμένα προσδιορίζει το ντελικατέσεν ως το σημείο όπου ο Χάρι και η Σάλι συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Στο παρελθόν, ο Κουέιντ, γιος της Ράιαν και του Ντένις Κουέιντ, έχει αποκαλύψει πώς είδε την ταινία με τη διάσημη σκηνή μόνο ως ενήλικος.

Διαβάστε επίσης: Γυναίκες προσποιήθηκαν ομαδικά οργασμό αλά... Μεγκ Ράιαν μέσα σε εστιατόριο και το βίντεο κάνει θραύση στο διαδίκτυο! (βίντεο)

«Είδα το When Harry Met Sally για πρώτη φορά πρόσφατα», δήλωσε ο γιος της Μεγκ Ράιαν στο EW το 2018.

«Την είδα επειδή έκανα μια ρομαντική κομεντί, και αυτό είναι μια ρομαντική κομεντί», συμπλήρωσε στο ίδιο μέσο. «Μετά έκλαιγα για πολλή ώρα, γιατί ήμουν τόσο περήφανος για εκείνη, και αμέσως της τηλεφώνησα και της είπα: "Λυπάμαι πολύ που έχασα αυτή την ταινία». Εκείνη μου απάντησε: «Την έχω δει περίπου μία φορά».

Η πρεμιέρα της ταινίας "What Happens Later" θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου, με την Μεγκ Ράιαν να συμπρωταγωνιστεί με τον David Duchovny

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ