Καρολίνα Κούρκοβα: Total black εμφάνιση για το διάσημο μοντέλο - Σικ & με αέρα δυναμικής γυναίκας

Εκθαμβωτική η Καρολίνα Κούρκοβα σα 39 της!

Η Καρολίνα Κούρκοβα παραμένει πάντα πανέμορφη και εκθαμβωτική. Το 39χρονο μοντέλο από την Τσεχία με τις τέλειες αναλογίες και το απόλυτα συμμετρικό πρόσωπο έχει μείνει ανεπηρέαστο από το πέρασμα του χρόνου.

Το πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret έκανε μια κομψή εμφάνιση στα μαύρα στο πλευρό του συζύγου της, Archie Drury και τράβηξε πάνω της τα βλέμματα.

Φόρεσε ένα μαύρο στενό παντελόνι με ιδιαίτερο τελείωμα, μαύρο κλασικό πουκάμισο και μαύρη ζώνη στη μέση. Στους ώμους της έριξε χαλαρά ένα επιβλητικό σακάκι, ενώ ολοκλήρωσε το outfit με μαύρες γόβες και τσαντάκι. Δεν έμειναν απαρατήρητα και τα μακριά ασημένια σκουλαρίκια της που έσπασαν τη χρωματική μονοτονία.

Με αυτήν την στυλάτη αλλά συγκρατημένη εμφάνιση, εμφανίστηκε με τον σύζυγό της σε φιλανθρωπικό event.

Διαβάστε επίσης: Καρολίνα Κούρκοβα: Η Τσέχα καλλονή φόρεσε το απόλυτο γιορτινό σύνολο & δίνει ιδέες - midi φούστα, πουκάμισο, χρυσό σακάκι (φωτό)

Η Καρολίνα Κούρκοβα γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 1984. Έχει καταγωγή από την Τσεχία και είναι μοντέλο και ηθοποιός, γνωστή για τη δουλειά της ως πρώην άγγελος της Victoria's Secret και τα εξώφυλλα της Vogue. 

Το 2007, η Κούρκοβα ήταν μεταξύ των πιο καλοπληρωμένων μοντέλων στον κόσμο, έχοντας κερδίσει περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια. Την ίδια χρονιά κατέλαβε την 6η θέση στην ετήσια λίστα του Forbes με τα μοντέλα με τα υψηλότερα κέρδη.

Με αφορμή την 11η Σεπτεμβρίου και την πτώση των Δίδυμων Πύργων στις ΗΠΑ, θυμήθηκε και μια παλίοτερη φωτογράφιση για το εξώφυλλο της Vogue.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ