Vintage pics: Ο Antonio Banderas εύχεται στην κορούλα του μέσα από τα πιο τρυφερά throwback ενσταντανέ!

Λιώνει για εκείνη!

Σαν χθες 24 Σεπτεμβρίου η κόρη του Antonio Baderas, Stella Banderas είχε γενέθλια!

Η "μικρούλα" του έγινε 27 ετών κι εκείνος θέλησε τις ευχηθεί και δημόσια δημοσιεύοντας κάποιες υπέροχες vintage φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριαμσό στο instagram.

"Αγαπητή μου κόρη, η άφιξή σου στον κόσμο πριν από 27 χρόνια παραμένει η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Συγχαρητήρια Στέλλα ντελ Κάρμεν!!!", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Διαβάστε ακόμη: Antonio Banderas ετών 63: Ο άνδρας που υποκλίθηκε η Madonna & κέρδισε η Μέλανι Γκρίφιθ - Οι top σκηνές της πετυχημένης καριέρας του (φωτό - βίντεο)

 

 



instagram @antonio_banderas

Πρόκειται για τα πιο γλυκά ενσταντανέ μεταξύ πατέρα και κόρης από όταν η Stella ήταν ακόμη μωρό μέχρι και τη στιγμή που ενηλικιώθηκε.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Stella Banderas γεννήθηκε το 1996 και είναι ο καρπός του έρωτα του Antonio Banderas και της Melanie Griffith.

Γεννήθηκε στην Ισπανία και ασχολείται με το μόντελιγκ και την υποκριτική.

 

 

Διαθέτει, μάλιστα κι έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο instagram με 212 χιλιάδες ακολούθους.

Μπορεί οι γονείς της να είναι μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ αλλά ήθελαν πάντα να την προστατεύουν από τα αδιάκριτα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμη: Antonio Banderas: Ο Λατίνος εραστής ''προκαλεί'' την κατά 20 χρόνια μικρότερη σύντροφό του Nicole (φωτό)

 

 

 

 

Η Stella Banderas κληρονόμησε οπωσδήποτε την ομορφιά των γονιών της τους οποίους λατρεύει αν και στο παρελθόν έχει δηλώσει 'Daddy's Girl".

Να τη χαίρονται λοιπόν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ