Η Αχτσιόγλου συνεχάρη τον Στέφανο και έδειξε την αριστερή της γροθιά - Τον αγνόησε ο Τσακαλώτος, σε λίγο συνάντηση Τσίπρα - Κασσελάκη

Παράδοση-παραλαβή από τον Τσίπρα το μεσημέρι στη Βουλή...

«Από αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας, να ασκήσουμε μαχητική και δομική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ και να δώσουμε προοπτική και ελπίδα σε αυτούς τους ανθρώπους που μπορούν και αξίζουν να ζήσουν καλύτερα», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου σε δηλώσεις της στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023. 

Η κ. Αχστιόγλου ευχαρίστησε τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που την εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Κατά την άφιξή της στην Κουμουνδούρου η κ. Αχτσιόγλου έγινε δεκτή από μέλη της Νεολαίας και υποστηρικτές της, μεταξύ άλλων, με συνθήματα όπως «εμπρός λαέ μη τους φοβηθείς, ήρθε η ώρα της ανατροπής», «μέχρι τις Βρυξέλλες να ακουστεί καλά, δεν θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά», «αγώνας, ρήξη, ανατροπή, η Ιστορία γράφεται με ανυπακοή», με την ίδια να ανταποδίδει τη θερμή υποδοχή υψώνοντας τη γροθιά της. 

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ: Άπειρος, trader της Goldam Sachs, αουτσάιντερ – Πως τον περιγράφει ο ξένος Τύπος

 

 

 

 

Αγνόησε τον Στέφανο Κασσελάκη ο  Τσακαλώτος

«Η Αριστερά είναι εδώ. Είναι μαθημένη στα δύσκολα. Με παρακαταθήκη τις νίκες, τις ιδέες και τις αξίες μας, συνεχίζουμε πάντα αριστερά», αναφέρει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε ανάρτηση του στο Facebook.

Μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε το γεγονός ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν έδωσε τα συγχαρητήρια του, χθες, στον Στέφανο Κασσελάκη για τη νίκη του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής του κόμματος, ο οποίος αναδείχθηκε τρίτος στον πρώτο γύρο, αν και αναφέρθηκε στα social media στο αποτέλεσμα, δεν είπε συγχαρητήρια, όπως οι κανόνες ευγένειας επιβάλλουν, στον νέο πρόεδρο του κόμματος.

 

 

Συνάντηση Τσίπρα με Κασσελάκη

 

 

Στο μεταξύ, ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα δεχτεί σήμερα, στο γραφείο του στη Βουλή, τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00.

Δείτε φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ