Race for the cure: Χαρδαλιάς & Μπακογιάννης τρέχουν με Ελένη Πετρουλάκη! Δείτε φωτό & βίντεο

Για καλό σκοπό ...

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Ζάππειο ενόψει του 15ου μαραθωνίου για τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού «Race for the Cure».

Ειδικότερα, σε μια πρωτοβουλία που πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), χιλιάδες ήταν οι άνθρωποι εκείνοι που έστειλαν ένα μήνυμα πρόληψης και «μάχης» ενάντια στον καρκίνο του μαστού. 

Παράλληλα, τον μαραθώνιο πλαισίωσαν στο Ζάππειο, πολλές παράλληλες δράσεις. Μουσική, Παιδική Γωνιά για τους μικρούς φίλους της εκδήλωσης, συμμετοχής της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού και πολλά ακόμη.

Με την ιστορία τους συγκίνησαν γυναίκες που «νίκησαν» την μάχη με τον καρκίνο και ανέβηκαν στη σκηνή της διοργάνωσης στέλνοντας δυνατά μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας. 

Ο αγώνας σηματοδοτήσει και την έναρξη του μήνα Οκτωβρίου, που είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού αλλά και στην υγεία κάθε γυναίκας.

Περισσότεροι από 40.000 δρομείς, όλων των ηλικιών, έτρεξαν για να μεταδώσουν αυτό το μήνυμα μεταξύ των οποίων ο Νίκος Χαρδαλιάς και ο Κώστας Μπακογιάννης.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Πετρουλάκη: "Οι εξωσωματικές είναι ψυχοφθόρες" - "Όταν έφυγε η κόρη μου για σπουδές, ένιωσα ότι μου ξεριζώνουν ένα κομμάτι από την καρδιά μου"

Με την εμψύχωση της γυμνάστριας Ελένης Πετρουλάκη και φορώντας τα αθλητικά τους κατάφεραν και τερμάτισαν τον σημαντικό αυτόν αγώνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ