Λονδίνο: Ναντά σε σοκ - Βρήκε πύθωνα 1,5 μέτρου στην κουζίνα του σπιτιού - Τον είχαν εγκαταλείψει (φωτό)

Τον πήγαν στο Νοσοκομείο Άγριας Ζωής του Νότιου Έσσεξ όπου και παραμένει τώρα.

Μια νταντά έπαθε το σοκ της ζωής της όταν ανακάλυψε ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου κουλουριασμένο στην κουζίνα της οικογένειας στην οποία δούλευε. 

Ο πύθωνας καθόταν πάνω στον λέβητα του σπιτιού στο Tooting, στο νότιο Λονδίνο.

Η σοκαρισμένη γυναίκα κάλεσε την RSPCA, η οποία ήρθε για να απομακρύνει το ερπετό, το οποίο πιστεύουν ότι είχε εγκαταλειφθεί και είχε συρθεί στο σπίτι.

Η υπεύθυνη διάσωσης ζώων Abigail Campbell επισκέφθηκε το σπίτι στην οδό Lucien Road μαζί με τον συνάδελφο της, στις 13 Σεπτεμβρίου.

 

Είπε: "Η νταντά πήγε τον Mat και εμένα στην κουζίνα, φοβήθηκε αρκετά το φίδι και έτσι κρύφτηκε πίσω''. 

Όταν κοίταξα μέσα στο δωμάτιο είδα τον πύθωνα κουλουριασμένο πάνω στον λέβητα της κουζίνας, αναφέρει η Daily Mail.
 

"Πιθανότατα βρισκόταν εκεί πάνω, καθώς θα ήταν το πιο ζεστό μέρος του σπιτιού και τα φίδια χρειάζονται εξωτερικές πηγές θερμότητας για να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία του σώματός τους.

Δείτε επίσης: Ο Ίγκορ πήρε την Σίβα του και πήγανε να κάνουν σερφ - Όχι το κορίτσι του, αλλά τον πύθωνά του (φωτό - βίντεο)

"Η νταντά πιστεύει ότι μπήκε στο λεβητοστάσιο από ένα κενό στον τοίχο από τον κήπο. Πιστεύουμε ότι είτε δραπέτευσε είτε εγκαταλείφθηκε σε κοντινή απόσταση.

"Βάλαμε αφίσες "Βρέθηκε ζώο" σε όλη την περιοχή και δεν είχαμε κανένα τηλεφώνημα, οπότε τείνουμε προς την υπόθεση ότι εγκαταλείφθηκε.

"Ήταν ελαφρώς αδύνατος. Τον έσπρωξα λίγο για να βεβαιωθώ ότι δεν ήταν επιθετικός, αλλά ήταν πολύ ήρεμος και μου επέτρεψε να τον σηκώσω χωρίς πρόβλημα, αν και γαντζώθηκε στον σωλήνα του λέβητα πολύ σφιχτά, ήταν πολύ δυνατός.

"Ήταν πολύ ψύχραιμος και έγινε κάπως ζωηρός μόλις τον πήραμε στα χέρια μας, κοιτάζοντας γύρω του και μυρίζοντας τον αέρα΄΄. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ