Ιδιαίτερα χτενίσματα που είδαμε σε επώνυμες: Το ponytail της Μορφούλας Ιακωβίδου, η απίθανη ράστα της Κρυσταλλίας Ρήγα & το '70s της Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Έλεμψαν οι κυρίες στη μεγάλη μουσική βραδιά της Panik Records στον Ελληνικό Κόσμο!

Η δισκογραφική εταιρεία Panik Entertainment Group διοργάνωσε μια μεγάλη συναυλία στον Ελληνικό Κόσμο το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου. Στη μουσική αυτή εκδήλωση εμφανίστηκαν πολλά ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ και ειδικότερα, τραγουδιστές και τραγουδίστριες που εργάζονται για την Panic Records.

Για το event οι πολλές επώνυμες επέλεξαν ένα ιδιαίτερο χτένισμα, σε συνδυασμό με κάποιο λαμπερό outfit.

Μια από τις κυρίες που ξεχώρισε για το ξεχωριστό της χτένισμα ήταν η Μορφούλα Ιακωβίδου. Η τραγουδίστρια έπιασε τα μαλλιά της σε μια ψηλή αλογοουρά, ενώ φόρεσε και ένα μίνι φόρεμα σε ασημί μεταλιζέ, με ένα μανίκι και ογκώδη λεπτομέρεια στον ώμο. Στην ίδια απόχρωση ήταν για τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της.

NDP

NDP

Διαβάστε επίσης: Νέα δημόσια εμφάνιση της Τάμτα με τον σύντροφό της Πάρι Κασιδόκωστα: Με total black outfit δίπλα στην πάντα κομψή Μαριάννα Λάτση

NDP

Ράστα και maxi μοβ φόρεμα με διαφάνειες για την τραγουδίστρια Κρυσταλλία Ρήγα. Τόνισε τη μέση της με κόκκινη ζώνη. ασορτί με το χρώμα του κραγιόν της.

NDP

NDP

Με λευκό εφαρμοστό ριγέ φόρεμα η ηθοποιός Ιζαμπέλα Φούλοπ στη συναυλία της Panic Records. Ιδιαίτερο ήταν το μαύρο διαφανές μανίκι του '70s φόρεματος, καθώς και το μαύρο τσαντάκι που κρατούσε. Τα παπούτσια της είχαν μια λάμψη από στρας, ενώ εντυωπωσιακά ήταν και τα κοσμήματά της.

NDP

Η τραγουδίστρια Κλαυδία, που συστήθηκε στο κοινό μέσα από το talent show "The Voice", φόρεσε λάιμ σύνολο συνδυασμένο με μοβ γόβες και ένα τσόκερ με μοβ τριαντάφυλλο στον λαιμό.

NDP

Η καλλιτέχνης Foxy Lee επέλεξε κόκκινο μίνι φόρεμα με παγέτες και κρόσια στους ώμους, μαζί με ασημένιες μυτερές μπότες.

NDP

Ο Παναγιώτης Πέτσας, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, εμφανίστηκε στο πλάι της αγαπημένης του, Ανχελίτα, η οποία φόρεσε ένα φούξια outfit.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ