Οι Πρώτες Κυρίες της Γαλλίας για τον καρκίνο του μαστού - Κάρλα Μπρούνι, σύζυγος Σαρκοζί - Βαλερί Τριερβελέρ - "σύντροφος - σκάνδαλο" του Ολάντ (φωτό - βίντεο)

Στο πλευρό της 55χρονης

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό έκανε γνωστή την είδηση ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού πριν 4 χρόνια ...

Ο λόγος για την Κάρλα Μπρούνι η οποία μοιράστηκε ένα βίντεο στο instagram της που εξηγεί αναλυτικά τι της συνέβη το 2019.

«Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού πριν από τέσσερα χρόνια. Χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία, ορμονοθεραπεία, πέρασα τη συνήθη θεραπευτική αγωγή για αυτό τον τύπο καρκίνου»

«Αλλά ήμουν τυχερή: ο καρκίνος μου δεν ήταν ακόμη επιθετικός. Γιατί δεν ήταν; Επειδή δεν είχε χρόνο να γίνει επιθετικός», συνέχισε και εξήγησε πως χάρη στο γεγονός ότι κάνει κάθε χρόνο μαστογραφία απέφυγε τη μαστεκτομή. 

Διαβάστε ακόμη: Κάρλα Μπρούνι-Νικολά Σαρκοζί διακοπές αλά Ελληνικά: Στη Φολέγανδρο με υπερπολυτελές γιότ - Το όλο νόημα post του top model

«Κάθε χρόνο, την ίδια ημέρα, κάνω μαστογραφία. Αν δεν έκανα κάθε χρόνο, δεν θα είχα αριστερό μαστό σήμερα»

«Δεν γράφω αυτή την ανάρτηση για να σας δώσω λεπτομέρειες για την υγεία μου», σημείωσε και παραδέχθηκε ότι δίστασε για καιρό να μιλήσει για αυτή την περιπέτειά της. 

«Όχι, ο λόγος που κάνω την ανάρτηση είναι για να στείλω ένα μήνυμα. Ένα θεμελιώδες μήνυμα για όλες τις γυναίκες που το διαβάζουν αυτό. Κάντε μαστογραφία κάθε χρόνο. Κάντε μαστογραφία, οι ζωές σας εξαρτώνται από αυτό»

Διαβάστε ακόμη: Κάρλα Μπρούνι: Καμαρώνει το κούκλο γιό της να παίρνει πτυχίο - Ο 21χρονος σωστό μοντέλο μπορεί κάλλιστα να ακολουθήσει τα χνάρια της μαμάς του (φωτό)

Η 55χρονη σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί στέλνει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω!

Στο πλευρό της είναι και η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ της οποίας τον όνομα είναι συνδεδεμένο με το σκάνδαλο που είχε αφήσει αποχή.

Η Τριερβελέρ είναι η πρώην σύντροφος του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Η σχέση τους τελείωσε άδοξα καθώς έπιασε τον Ολάντ να την απατάει με άλλη γυναίκα, την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ.

Μάλιστα, αυτό το γεγονός στάθηκε αφορμή για να γράψει και βιβλίο με τίτλο "Ευχαριστώ για τη στιγμή"  (Merci pour ce moment).

Η Τριερβελέρ παρουσίαζε τον Φρανσουά Ολάντ ως παθολογικό ψεύτη, αλαζόνα, ενώ από αυτό διέρρευσε η περίφημη φράση που του αποδίδεται για τους πολύ φτωχούς της Γαλλίας, του οποίους αποκαλούσε «ξεδοντιάρηδες».

«Η είδηση Ζουλί Γκαγέ είναι ο πρώτος τίτλος των πρωινών εκπομπών. (…) Καταρρέω, δεν μπορώ να το ακούσω, τρέχω στο μπάνιο. Παίρνω τη μικρή πλαστική σακούλα που περιέχει υπνωτικά (…) Ο Φρανσουά με έχει ακολουθήσει. Προσπαθεί να μου αποσπάσει τη σακούλα. Τρέχω στο δωμάτιο. Αρπάζει τη σακούλα, η οποία σκίζεται. Χάπια σκορπίζονται πάνω στο κρεβάτι και το πάτωμα» γράφει.

«Καταφέρνω να μαζέψω μερικά. Καταπίνω όσα μπορώ. Θέλω να κοιμηθώ. Δεν θέλω να ζήσω τις ώρες που θα έρθουν. Αισθάνομαι την καταιγίδα που θα με χτυπήσει και δεν έχω τη δύναμη να αντισταθώ. Θέλω να φύγω. Χάνω τις αισθήσεις μου» γράφει η Τριερβελέρ, σύμφωνα με το απόσπασμα που δημοσιεύεται από το Paris Match.

Να σημειώσουμε ότι εργαζόταν στο συγκεκριμένο περιοδικό για 3 δεκαετίες και αποχώρησε το 2020.

«Όσον αφορά τα κρατικά απόρρητα, (ο Φρανσουά Ολάντ) μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Η Βαλερί μιλάει για έρωτες, για ρήξεις και για πάθη» συνοψίζει η δημοσιογράφος Κατρίν Σβάαμπ στις στήλες του Paris Match.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ