Η FinosFilm αποχαιρετά τη Μαίρη Χρονοπούλου: "Κάθε απώλεια στοιχίζει - Κάποιοι αποχαιρετισμοί γρατζουνάνε περισσότερο" (βίντεο)

Το αντίο στη σπουδαία Μαίρη 

Πριν λίγες ώρες έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου σε ηλικία 90 ετών, έπειτα από πτώση μέσα στο σπίτι της.

Τις τελευταίες ημέρες η ηθοποιός νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς γλίστρησε στα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της και χτύπησε στο κεφάλι, ενώ έμεινε αναίσθητη για ώρες, μέχρι να εντοπιστεί από τη βοηθό της και να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Η σπουδαία ηθοποιός ήταν το "παιδί" της FinosFilm και φυσικά δε γινόταν να μην την αποχαιρετίσουν όπως πρέπει.

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic: Η Μαίρη Χρονοπούλου ακουμπά τρυφερά το κεφάλι της στα γόνατα της Αλίκης Βουγιουκλάκη - Η ιδιαίτερή τους σχέση (φωτό)

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο instagram ανήρτησαν ένα βίντεο με throwback στιγμιότυπα από τις ταινίες που είχε συμμετάσχει.

Διαβάστε ακόμη: Μαίρη Χρονοπούλου: Η μεγάλη κυρία του κινηματογράφου που λατρεύτηκε πολύ - Oι μεγάλοι της έρωτες, η καριέρα & οι δυσκολίες που έζησε (φωτό - βίντεο)

"Κάθε απώλεια από την οικογένεια της Φίνος μας στοιχίζει, όμως είναι κάποιοι αποχωρισμοί που γρατζουνάνε περισσότερο. Η Μαίρη ήταν ένα από τα «παιδιά» μας που με την λάμψη της, το ταλέντο και το ταπεραμέντο της σφράγισε κάθε ρόλο της επάξια.

Οι ρόλοι της επιβλητικοί και δυναμικοί. Η ίδια συναισθηματική και αθεράπευτα ρομαντική. Πέρασε το κατώφλι της Φίνος Φιλμ σε ηλικία 20 ετών και μέχρι το 1970 κατάφερε να μαγέψει τον φακό σε κωμωδίες, δράματα και φαντασμαγορικά μιούζικαλ. Ερμήνευσε με πάθος κόντρα ρόλους, τραγούδησε εμβληματικά άσματα που έμειναν στην ιστορία και ξεπέρασε δύσκολες προκλήσεις που της έφερε η ζωή με αποφασιστικότητα και θέληση.

Η Μαίρη δεν ήταν απλά μια γυναίκα. Ήταν «γυναίκα του γλεντιού» και σύμβολο του ελληνικού κινηματογράφου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Αντίο αγαπημένη μας", σημειώνεται στη λεζάντα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ