Ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκαλύπτει πώς γνώρισε τη σύζυγο του, Αθηνά Μαξίμου - "Φλερτάραμε στον πληθυντικό" (βίντεο)

Μιλάει για όλα

Καλεσμένος στην εκπομπή "Γεια σου" και στη Μαρία Μπακοδήμου βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την τέχνη, το νέο του ρόλο στους Πανθέους αλλά και το πως γνώρισε τη γυναίκα του, Αθηνά Μαξίμου.

«Με την Αθηνά γνωριστήκαμε σε ένα θέατρο που έπαιζε εκείνη και μετά την παράσταση πήγαμε για φαγητό με κάποιους συναδέλφους. Φλερτάραμε στον πληθυντικό.

Είναι μια αστική ευγένεια. Ο πληθυντικός ήταν για να ενταθεί το φλερτ, να κρατάμε μια απόσταση μέχρι να έρθουμε πιο κοντά.

Διαβάστε ακόμη: Αιμίλιος Χειλάκης, Πάρις Κασιδόκωστας, Ηρακλής Τσουζίνοβ: Τρία "αγόρια", τρία διαφορετικά casual στιλ (φωτό)

Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και μέχρι τις 7 το πρωί στέλναμε μηνύματα. Στις 9 την πήρα τηλέφωνο και της πρότεινα να συναντηθούμε. Νομίζω είναι από τις πιο ωραίες άγρυπνες νύχτες μου.

 

 

Συναντηθήκαμε το ίδιο απόγευμα. Την ήξερα μέχρι τότε σαν μια εξαιρετική ηθοποιό που την είχα δει, μου άρεσε και ήθελα να τη γνωρίσω.

Πέρασαν τρία χρόνια όμως από τότε που την είδα μέχρι να τη γνωρίσω».

Διαβάστε ακόμη: Οι Πανθέοι: 47 χρόνια μετά επιστρέφει ξανά στις οθόνες μας η εμβληματική σειρά βασισμένη σε μυθιστόρημα - Τα 4 πρόσωπα που πρωταγωνιστούν (βίντεο)

"Στους Πανθέους παίζουμε μια οικογένεια που έγραψε κάποιος την δεκαετία του ’50 το πόσο σκληρή είναι, πόσα ψέματα υπάρχουν και πώς η προδοσία ελλοχεύει σε κάθε γωνία. Θυμός υπάρχει πάντα αλλά η ελπίδα σου έδινε έναν τρόπο διαχείρισης του θυμού.

Για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τον εαυτό μας τις τελευταίες δεκαετίες είπαμε πολλά ψέματα. Βάλαμε άλλες αρχές και αξίες"

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αιμίλιος Χειλάκης υποδύεται τον Ανδρέα Πανθέο στους Πανθέους.

Διαβάστε ακόμη: Τι είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τις «Άγριες Μέλισσες» αποκλειστικά στο eirinika - ο σπουδαίος ηθοποιός σε νέο ρόλο

Η σειρά προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή στις 21:00 στον ΣΚΑΙ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ