Ξέσπασε σε λυγμούς η Netta για τον πόλεμο στο Ισραήλ - " Πάνω από 200 άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί, 15.000 έχουν τραυματιστεί"

Η νικήτρια της Eurovision του 2018 ...

Σε μια σπαρακτική ανάρτηση εξαιτίας του πολέμου που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Iσραήλ, προχώρησε η Netta. Η νικήτρια της Eurovision του 2018 θέλησε να περιγράψει, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα της, χωρίς ωστόσο να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ευχαριστούμε Τζο Μπάιντεν. Προσπαθώ να βρω τη δύναμη να σας εξηγήσω τι συμβαίνει εδώ πέρα» γράφει η Netta σε ένα από τα βίντεό της.


Σε άλλο βίντεό της, με τρεμάμενη φωνή η Netta λέει, «Προσπαθώ να κάνω αυτό το βίντεο γιατί νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό, οι άνθρωποι να ξέρουν πραγματικά τι πραγματικά συμβαίνει εδώ. Μέχρι τώρα πάνω από 200 άνθρωποι έχουν δολοφονηθεί, 15.000 έχουν τραυματιστεί. Άνθρωποι, δεν ξέρουμε ακόμη πόσοι, κρατούνται όμηροι, γυναίκες παιδιά, και στρατιώτες έχουν κρατηθεί όμηροι με τη βία. Άλλοι ψάχνουν τους αγαπημένους τους…» και ξεσπά σε κλάματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ