Νίκος Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει σταθερά την ανοδική του πορεία - Αντίπαλοι της ΝΔ με πολιτική και όχι show (βίντεο)

Τι επεσήμανε

«Το αποτέλεσμα των εκλογών απόψε είναι καθαρό: Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την ανοδική του πορεία, είναι ξεκάθαρο η δεύτερη δύναμη στην αυτοδιοίκηση της χώρας» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τον α' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «η μεγάλη πρόκληση και ο μεγάλος στόχος είναι ένας η παράταξή μας, η δημοκρατική παράταξη να είναι στις επόμενες εθνικές εκλογές η μεγάλη δύναμη που θα αντιμετωπίσει τη ΝΔ».

Απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, οι οποίες ερμηνεύονται ως άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ ενόψει β' γύρου και όχι μόνο, ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε με νόημα: «Η αγωνία μας είναι στις επόμενες εκλογές να έχει έναν ισχυρό αντίπαλο η ΝΔ. Και αυτό δεν θα επιτευχθεί με σόου, αλλά με θέσεις απόψεις και καθημερινό αγώνα μέσα και έξω από τη Βουλή. Και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην επίδοση του Χάρη Δούκα που ήρθε δεύτερος και πάει στον β' γύρο με τον Κώστα Μπακογιάννη, για τον δήμο Αθηναίων. «Εμείς κάναμε αυτοδιοικητικές επιλογές αλλά και με επάρκεια ήθος και ανανέωση. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίδοση του Χάρη Δούκα ο οποίος συγκέντρωσε ευρύτερες δυνάμεις. «Είναι σημαντικό να ενωθούν ακόμη περισσότερο όλες αυτές οι δυνάμεις στον β’ γύρο, γιατί το μήνυμα ήταν ότι μπορεί να ηττηθεί ακόμη και ο πιο ισχυρός» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ