Vintage pic: Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πανηγυρίζει με τη δεύτερη σύζυγό του Νανά Ειλικρινή, την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος

Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά στις τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές που διεξάχθηκαν στις 12 Οκτωβρίου του 1986.

Με αφορμή τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, από τη δεκαετία του 1980.

Ο σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά το 1986. 

Η θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος κράτησε μέχρι το 1990. Μάλιστα το 1986 κατείχε τη θέση του Αντιδημάρχου στη Δημοτική Αρχή Ανδρέα Ανδριανόπουλου.

Ιnstagram/Aris Loupasis

"Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πανηγυρίζει μαζί με την τότε σύζυγό του Νανά Ειλικρινή και τον κόσμο την εκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά στις τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές που διεξάγονται στις 12 Οκτωβρίου του 1986.

Δείτε επίσης: Vintage pic: Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την δεύτερη σύζυγό του Νανά Ειλικρινή - Έγινε κολλητή με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Λίγες μέρες αργότερα ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Αλίκη στο πλάι της Αλίκης Βουγιουκλάκη ερμηνεύοντας έξοχα τον Ντομένικο Σοριάνο στο αριστούργημα του Εντουάρντο Ντε Φιλίπο "Φιλουμένα Μαρτουράνο".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ