Στο Κατάκολο Ηλείας τα γυρίσματα για τη ''Maria'' του Χόλιγουντ: Νέες φωτό και βίντεο της Αντζελίνας Τζολί ως Mαρία Κάλλας

 Η Χολιγουντιανή ηθοποιός στη θαλαμηγό Christina O...

Στο Κατάκολο συνέχισε τα γυρίσματά της μετά το θέατρο Απόλλων, η Αντζελίνα Τζολί, ενσαρκώνοντας το ρόλο της Μαρίας Κάλλας, στην ταινία "Maria". 

Με το φοσκωτό της θαλαμηγου, Christina  Ο, η ηθοποιός προσέγγισε το σκάφος όπου νωρίτερα είχαν επιβεβαστεί οι υπόλοιποι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην ταινία και τα συνεργεία για τα πλάνα.

Η άφιξη της Αντζελίνας Τζολί προκάλεσε αναστάτωση στο γραφικό χωριό και αρκετοί ήταν αυτοί που έστω και από μακριά θέλησαν να τραβήξουν ένα βίντεο ή μια φωτογραφία από τα τεκταινόμενα. 

Να σημειώσουμε πως η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) θα υποδυθεί την μεγαλύτερη λυρική τραγουδίστρια του 20ου αιώνα Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού Πάμπλο Λαρέν (Pablo Larraín).

 

 

Βασισμένη σε αληθινές μαρτυρίες, η ταινία «Maria» ξετυλίγει την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της κορυφαίας σοπράνο και εστιάζει στις τελευταίες ημέρες της στο Παρίσι την δεκαετία του 1970.

Jolie Katakolo 2

Jolie Katakolo 6

Jolie Katakolo 7

Το σενάριο το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από την απεργία της Ένωσης Σεναριογράφων (WGA ) είναι του Στίβεν Νάιτ (Steven Knight).

Δείτε επίσης:Haluk Bilginer: O Τούρκος ηθοποιός που θα παίξει τον Αριστοτέλη Ωνάση - O γόης θα κλέψει την καρδιά της Αντζελίνα Τζολί - Μαρία Κάλας (φωτό)

 Στον Πύργο η Αντζελίνα Τζολί - οι πρώτες εικόνες από το θέατρο Απόλλων για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» (βίντεο)

 

Jolie Katakolo 8

«Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που ξεκινάμε την παραγωγή της ταινίας «Maria», η οποία ελπίζω ότι θα φέρει την αξιοσημείωτη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας στο κοινό σε όλο τον κόσμο, χάρη στο υπέροχο σενάριο του Νάιτ, στο έργο του καστ και του συνεργείου, και κυρίως στη λαμπρή δουλειά και την εξαιρετική προετοιμασία της Αντζελίνα», δήλωσε πριν λίγες ημέρες ο Λαρέν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ