Η Σαρλότ Κασιράγκι & η μητέρα της, Καρολίνα του Μονακό εμπιστεύονται Chanel! Δείτε τα αξεπέραστα looks τους σε επίσημο δείπνο (φωτό)

Mother - daughter power!

Στην Όπερα Garnier του Μόντε Κάρλο βρέθηκε η Σαρλότ Κασιράγκι με την μητέρα της, Καρολίνα του Μονακό και τον σύζυγο της, Ντιμίτρι Ρασάμ.

Συγκεκριμένα, οι royals έδωσαν το "παρών" στο δείπνο που είχε οργανωθεί για την 60η επέτειο της Παγκόσμιας Ένωσης Φίλων Παιδιών (Amade).

Το Amade είναι ένας σύλλογος, που ιδρύθηκε από την πριγκίπισσα Γκρέις το 1963 και υπό την προεδρία της Καρολίνας του Μονακό από το 1993, βοηθά περισσότερα από 400.000 παιδιά κάθε χρόνο σε τέσσερις ηπείρους.

Αυτή η ΜΚΟ βασίζεται στο όραμα ενός κόσμου «όπου κάθε παιδί, ανεξάρτητα από το κοινωνικό, θρησκευτικό ή πολιτιστικό του υπόβαθρο, μπορεί να ζει με αξιοπρέπεια, με ασφάλεια, σεβόμενο τα θεμελιώδη δικαιώματά του».


instagram @
miss_nostalgiamc

Για αυτήν την ειδική περίσταση μαμά και κόρη τράβηξαν όλα τα βλέμματα με το απαράμιλλο στυλ τους.

Η Σαρλότ επέλεξε ένα maxi ζεβρέ φόρεμα με μανίκι από τη συλλογή Άνοξη/καλοκαίρι 2023 του οίκου μόδας Chanel.

Η Καρολίνα από την άλλη επμιστεύτηκε κι εκείνη τη Chanel και φόρεσε το απόλυτο floral δαντελένιο φόρεμα από τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015.

Φυσικά και εμπιστεύονται μόνο Chanel, καθώς η Σαρλότ είναι πρέσβειρα του οίκου από το 2021.

Σαρλότ Κασιράγκι είναι εγγονή της Γκρέις Κέλι και κόρη της υπέρκομψης Καρολίνα του Μονακό, ενώ η βασιλική οικογένεια έχει μακρά ιστορία με τον οίκο.

Διαβάστε ακόμη: Σαρλότ Κασιράγκι: Στην πρώτη σειρά του fashion show της Chanel στο Παρίσι - Τι φόρεσε η κόρη της Καρολίνας του Μονακο; (φωτό)

Η μητέρα της, Καρολίνα, ήταν μακροχρόνια φίλη με τον Karl Lagerfeld, τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Chanel.

Έχοντας απαρνηθεί την πριγκιπική της ιδιοτητα και τη διαδοχή της στον θρόνο του Μονακό, αφού παντρεύτηκε τον Ντιμίτρι Ρασάμ το 2019, που δεν έχει κάποια βασιλική καταβολή, ζει μια ήρεμη ζωή στη γαλλική επαρχία.


instagram #charlottecasiraghi

Μαμά και κόρη, λοιπόν, ξεχωρίζουν πάντα για τη φινέτσα και το μοναδικό τρόπο που αναδεικνύουν τις δημιουργίες γνωστών οίκων μόδας.

Διαβάστε ακόμη: Mother - daughter power - Καρολίνα του Μονακό και Σαρλότ Κασιράγκι: Mε αξεπέραστα looks από τον οίκο Chanel - Λάμψη & στρας (φωτό)

Πως σας φάνηκαν οι δύο royals;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ