Η εξομολόγηση της Δέσποινας Καμπούρη για την εγκυμοσύνη της - "Μία εβδομάδα περίμενα τηλέφωνο του γιατρού να μου πει ότι το μωράκι μου είναι καλά" (βίντεο)

"Διαβολοβδομάδα"

Με αφορμή τα όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη, η Θάλεια Ματίκα, αποφάσισε και η Δέσποινα Καμπούρη να μοιραστεί τη δική της εμπειρία πάνω στο κομμάτι της εγκυμοσύνης της.

«Δεν υπάρχει πιο επίπονο πράγμα να πας να κάνει μια εξέταση β΄ επιπέδου, όπου μιλάμε για ένα σχηματισμένο μωράκι, δεν μιλάμε για ένα μικρό έμβρυο και εκεί να σου πει ότι δεν είναι καλοί οι δείκτες και οι εξετάσεις, όπου εκεί θα πρέπει να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να δουν αν το μωρό πάσχει από σοβαρά σύνδρομα. Εκεί έρχεσαι αντιμέτωπος με την πιθανότητα διακοπής κύησης. Είναι μια πολύ τραυματική εμπειρία, το έχω περάσει και εγώ αυτό που περιέγραψε η Θάλεια».

 

 

Διαβάστε ακόμη: Βραδινή έξοδος για την Δέσποινα Καμπούρη & τον άντρα της, την Έλλη Κοκκίνου, την Δανάη Μπάρκα - Ξανά στην Βανδή ο Μπισμπίκης! (φωτό)

«Είχα κάνει αμνιοπαρακέντηση και εμάς κάποιοι δείκτες ήταν ψηλά και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που έπρεπε να πάρω την απόφαση για να βάλω μια υπογραφή και μετά να περιμένω μια εβδομάδα ατελείωτη και ατέρμονη για να μάθω αν το μωράκι ήταν υγιές. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Να υπενθυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη κι έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Ελένη και τη Χριστίνα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ