Ηλίας Μαμαλάκης: "Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά όσο είχα το πρόβλημα υγείας" - "Τους ήρθε μία εκπομπή, λεφτάκια είναι, δεν λέμε «όχι»"

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μιλά στην κάμερα για το πρόβλημα της υγειάς του αλλά και τα τηλεοπτικά ριάλιτι μαγειρικής.

Ο διάσημος σεφ, Ηλίας Μαμαλάκης, σε μια εξομολογητική διάθεση, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Αναφέρθηκε στην οικογένειά του, τα ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Ξεκίνησε τη συζήτηση λέγοντας: «Η μαμά μου δεν ήταν ιδιαίτερα τρυφερή. Έμεινε χήρα 32 χρονών, όμως έτσι όπως τα κατάφερε την ευγνωμονώ».

«Δεν μετάνιωσα που άλλαξα καριέρα, αλλά ευγνωμονώ και την παλιά μου, διότι μου έδωσε μία εμπειρία ζωής. Άντεξα, σκληραγωγήθηκα και νομίζω ότι κάτι συνωμότησε στο σύμπαν και ήρθαν τα πράγματα έτσι όπως έπρεπε να έρθουν», ανέφερε/

Σχετικά με τα διάφορα show μαγειρικής, επισήμανε: «Μην περιμένετε να δείτε ακόμα τους νέους σεφ που παίζουν στα τηλεπαιχνίδια ως executive σεφ σε μεγάλα εστιατόρια. Δεν τους δίνουν όλο το πακέτο της γνώσης. Το στήσιμο της παράγωγης του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» είναι για πέταμα».

«Ο Σεφερλής και ο Μποτρίνι είναι σοβαροί επαγγελματίες. Τους ήρθε μία εκπομπή, λεφτάκια είναι, δεν λέμε «όχι». Εγώ στο λίγο που έμεινα στην τηλεόραση, ό,τι έκανα το έκανα καλό και μου έχει μείνει η αγάπη του κόσμου».

Έπειτα σχολίασε ότι οι νέοι τον ξέρουν από το TikTok, ενώ για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τόνισε πως δεν άλλαξε καριέρα και ότι όλα είναι… «λεφτάκια».

Διαβάστε επίσης: Ηλίας Μαμαλάκης: ''Δεν περνάνε οι ώρες με τίποτα'' - Το βίντεο μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου

Για το πρόβλημα υγείας του δήλωσε:

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά όσο είχα το πρόβλημα υγείας. Ήμουν πάρα πολλές ώρες μόνος μου στο νοσοκομείο, μίλησα με έναν ψυχολόγο. Αρρώστησα στις 10 Νοέμβριου του 2022 και αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα υπό θεραπεία. Το μυαλό μου δεν συνήλθε», τόνισε.

«Αυτό που με έσωσε όταν έφυγε από τη ζωή η σύζυγός μου ήταν ότι έλαβα μέρος στο «Top chef». Αυτή η δουλειά ήταν το φάρμακό μου. Με τη δεύτερη σύζυγο μου γνωριστήκαμε στην τράπεζα. Με εξυπηρέτησε και είδαμε ότι είχαμε κάποια κοινά στοιχεία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ