Με μουστάκι ο Antonio Banderas! Πώς σας φαίνεται; Και η ξανθιά κυρία δίπλα του ποια είναι;

Ο Αντόνιο Μπαντέρας παραμένει γοητευτικός στα 63 του. Το ίδιο και η κυρία δίπλα του στα 74!

Μια αλλαγή στην εμφάνισή του έκανε ο γνωστός Ισπανός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας. Ο 63χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία πόζαρε δίπλα σε μια διάσημη ξανθιά του Χόλιγουντ.

Ποια είναι αυτή η κυρία; Μα φυσικά, η Μέριλ Στριπ!

Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο Antonio Banderas έγραψε: "Meryl Streep, Βραβείο Τεχνών Princesa de Asturias. Μεγάλη αναγνώριση για μια σπουδαία γυναίκα."

Η Meryl Streep συναντήθηκε με τον Antonio Banderas στην Ισπανία. Οι δυο τους συμμετείχαν σε μια συζήτηση για το επάγγελμα του ηθοποιού και την εμπειρία τους στον καλλιτεχνικό χώρο. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Sandra Rotondo, μέλος της κριτικής επιτροπής του βραβείου Princess of Asturias για τις Τέχνες.

Για την εκδήλωση η Μέριλ Στριπ διάλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι και μεταξωτό πουκάμισο με κεντημένο περίγραμμα, καθώς και μαύρα γυαλιά μυωπίας.

Instagram @fundacionprincesadeasturias

Διαβάστε επίσης: Ο Αντόνιο Μπαντέρας λάμπει στο πλάι της 42χρονης Νικόλ Κίμπελ - Ενθουσιασμός στο καλύτερο θέατρο της Μαδρίτης

Instagram @fundacionprincesadeasturias

Instagram @fundacionprincesadeasturias

Instagram @fundacionprincesadeasturias

Τα βραβεία Princesa de Asturias διαθέτουν μια σειρά από ετήσια βραβεία για οργανισμούς, φορείς και άτομα που επιφέρουν αξιοσημείωτες αλλαγές στις θετικές επιστήμες, τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις δημόσιες υποθέσεις. Τα βραβεία διοργανώνονται από το Princess of Asturias Foundation.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ