Πρίγκιπας Φίλιππος - Νίνα Φλορ: Δύο χρόνια γάμου - Όλες οι φωτό & τα βίντεο από τον πιο πολυσυζητημένο γάμο στην Αθήνα με βασιλικές παρουσίες από όλη την Ευρώπη

Φαντασμαγορική τελετή!

Ήταν 23 Οκτωβρίου του 2021 όταν ο πρίγκιπας Φίλιππος παντρεύτηκε τη Νίνα Φλορ!

Ο φαντασμαγορικός γάμος πραγματοποιήθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών και βρέθηκαν εκεί βασιλικές παρουσίες από όλα τα μέρη!

Ας θυμηθούμε τη μεγαλειώδη τελετή που άφησε ιστορία και μιλάνε ακόμη και σήμερα.

 

 

 

 

Λίγο μετά τις 6 και μισή το απόγευμα ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου, Φίλιππος και η Νίνα Φλορ βγήκαν από την Μητρόπολη, με το ζευγάρι να χαιρετά τον κόσμο  που είχε μαζευτεί στον προαύλιο χώρο.

Την ίδια ώρα ο γαμπρός φίλησε τρυφερά το χέρι της νύφης και στη συνέχεια αντάλλαξαν ένα γλυκό φιλί στο στόμα.

 

 

 

 

Μετά την έξοδο της νύφης και του γαμπρού εξήλαθν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, με τον Κωνσταντίνο και την Άννα Μαρία επίσης να χαιρετούν όσους βρισκόντουσαν έξω από την Μητρόπολη.

Να σημειωθεί ότι τον Σεπτέμβριο του 1964 είχαν παντρευτεί στην Μητρόπολη Αθηνών οι γονείς του γαμπρού, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Νίνα, στην Ιθάκη, ενώ το 2020 είχε τελεστεί και ο πολιτικός τους γάμος στην Ελβετία.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον εκατομμυριούχο μπαμπά της, Τόμας Φλορ, ο οποίος είναι ιδρυτής της εταιρείας ιδιωτικών τζετ VistaJet, στην οποία έργάζεται και η κληρονόμος - κόρη του.

 

Όπως και στον πολιτικό της γάμο, είχε επιλέξει ένα πανέμορφο νυφικό από τον οίκο Chanel, το οποίο είχε ανοιχτό μπούστο με ένα μεγάλο φιόγκο στο κέντρο, ενώ τα μαλλιά της ήταν παισμένα σε ένα κομψό χαμηλό κότσο. 

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν εκπρόσωποι από τις πιο γνωστές βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμη: Όλες οι φωτογραφίες από τον πριγκιπικό γάμο στην Αθήνα: Ο Φίλιππος & η Νίνα Φλορ παντρεύτηκαν στην Μητρόπολη (βίντεο)

Η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας μαζί με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη (αδελφές του Κωνσταντίνου), η πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας (μικρότερη αδερφή της Άννας Μαρίας και βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας), η πριγκίπισα Αικατερίνη, η πριγκίπισσα Αλεξία, ο πρίγκιπας Νικόλαος μαζί με την σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, η Μαρί Σαντάλ με τον πρίγκιπα Πάυλο και τα παιδιά τους και η πριγκίπισσα Θεοδώρα, ήταν ανάμεσα στους royals που βρέθηκαν στη Μητρόπολη, ενώ το παρών έδωσαν και ο Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ